Aga selleks pole vaja eraldi alateemat ju. Kui tahad kedagi mingisse gruppi kutsuda, siis saad ju panna selle teema alafoorumi "Vaba teema" alla näiteks. Või kui see on isetehtud filmidega seotud, siis "Amatöörfilmid".
Ma olen juba pikemat aega m6elnud, et j2rsku annaks teha Spordi alafoorumi ? On siin ju juba muusika alafoorum, miks mitte teha ka spordi oma. Muudaks see ka foorumit veel mitmekylgsemaks ning siis ei peaks postitama spordiga seotuid asju vaba teema alla (snooker, korvpall). Et mis Teie siis sellest arvate ?
Arvan ka, et sport on juba loomult palju aktiivsem kui muusikamaailm ning arvan, et see alafoorum tuleks kindlasti palju aktiivsem. Kui võrrelda neid kahte - muusikat ja sporti, siis ühest ei räägi ükski uudiste saade reeglina aga teine valdkond on alati esindatud. Ise vaevalt siinsetel sporditeemadel sõna võtan sest tegelen natuke teistsuguse spordiga aga sellegipoolest on mõned valdkonnad ka minu jaoks huvitavad ning pooldan vastava alafoorumi tegemist.
Hindamissüsteem on kummaline. Kui ma näiteks võtan mõne väga kehva filmi (a-la "Hercules in New York") ja panen sellele 10 punkti, siis see satub edetabelis esimesele kohale? Näiteks kui viis inimest on heale filmile andnud 7 punkti ja ainult mina kehvale filmile 10, siis too hea film peaks ikka kaalukama hindega olema ning edetabelis eespool?
Jah, mina olen ka sellega nõus, et hindamissüsteemi tuleks kuidagi objektiivsemaks muuta. Võiks küll olla mingi arv hääli olemas, enne kui film edetabelisse saab, praegu saaks ju juba ühe inimese hea arvamuse põhjal filmist juhtiv figuur tabelis.
"What we have here is a dreamer, someone completly out of touch with reality"
simpson kirjutas:Võiks sedasi olla, et edetabelis lähevad arvesse need filmid mida on rohkem kui 5(või rohkem) inimest hinnanud.
See on tulekul, aga kuna see asi sõltub webmasterist, siis ei oska täpset kuupäeva sulle öelda. Aga järgmise updatega see kaasneb, siiski aga 3e häälega..