Bändid, mis teid enim on mõjutanud

Uued albumid, popimad bändid ja kõik taoline muusika kohta siia foorumisse.

Moderaator: Meeskond

Bändid, mis teid enim on mõjutanud

PostitusPostitas kbong » 29. Märts 2007, 21:55

Jah, rääkige siis südamelt, et mis bändid on teist teinud selle, kes te praegu olete.

Esiteks viis raadiotiskost punk-rocki peale loomalikult The Offpring, kelle "Americana" kassetti ma sünnipäevaks sain. Olin päevapealt muutund poiss. Sealt hakkasid tulema igasugused Blink-182, Sum41, Green Day jne.

Peale seda käis vilksamisi üle must nu-metali laine (Limp Bizkit, Papa Roach, P.O.D. jt.). :pööritus: Õnneks ei puudutanud see mind nii palju nagu teisi noori minu ümber, jäin siiski suht truuks enda punk-rockile.

Siis üks suvi tuli Metallica. Järjekordne kannapööre. "Ride The Lightning" ja "Master of Puppets" sai vist ribadeks kuulatud. Sealt tulid loomalikult ka Slayer ja Pantera mängu. Hevi läks õnneks suht kiirelt üle, aastaga kuskil.

Ja siis lõpuks (03/04 kuskil) sattus minu kuulamiskaugusesse metalcore - Converge, Poison The Well, Hopesfall, As I Lay Dying, Zao jms. Siiamaani olen truuks jäänud stiilile, muidugi natuke karmimat ja natuke softimat ka sekka. Vanasid lemmikuid respekteerin siiamaani ikka mingil määral...

Jah, andke tuld!
Kasutaja avatar
kbong
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 1882
Liitunud: 25. Detsember 2005, 20:14
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitas Forzelius » 29. Märts 2007, 23:05

Kunagi ammu kuulasin Robbie Williamsit. Olin suht fänn, siis lasin sellest lahti ja ei kuulanud mitte midagi. Seejärel hakkasin kuulama Lynyrd Skynyrdit kuulama ja tegin seda umbes paar kuud. Pärast seda läksin üle Moby peale ja nüüd kuulan Mobyt ja the Eaglesit.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 13222
Liitunud: 22. Mai 2005, 21:22

PostitusPostitas Mihkel » 30. Märts 2007, 07:58

Minor Threat on üks suur mõjutaja ja eriti just eluvaadetelt.

Muusikalislet hakkas mul kah ihta The Offspringist ja Green Day'st, siis tuli Iron Maiden ja nüüd on DC hardcore punk bändid lemmikud.
Kasutaja avatar
Mihkel
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 957
Liitunud: 20. Veebruar 2005, 22:08

PostitusPostitas crackhead » 30. Märts 2007, 11:55

No kunagi, pisititana (10-aastaselt) sai kuulatud isegi Eminemi ja muud soparäppi, mis aastakese järel muutus pisut kvaliteetsemaks (nt. Tupac). See lollus läks mul üle siis, kui sain kogemata küüned taha Metallica "Master of Puppetsile", Metallicale lisandusid ajapikku Black Sabbath, Iron Maiden, Judas Priest, Motörhead, Pantera jne. ning jään hevi kuulama ilmselt oma surmani (alkoholi liigtarbimise läbi?)
Viimane vaadatud film: On Golden Pond 9/10
Viimane ostetud DVD: Blood Diamond 10/10

Pilt
Kasutaja avatar
crackhead
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 1135
Liitunud: 04. Aprill 2005, 08:49
Asukoht: Hirvepark/Siselinna kalmistu/Varblane/Harju mägi

PostitusPostitas Weirdo » 30. Märts 2007, 21:13

Hahaa....mida mina kuulasin nii aastal 2002..80daid. Modern Talking oli suur lemmik :D Sellest ajast kuulan veel praeguseni vahel Depeche Mode´i. Peale selle sai kuulatud igasugust hästi rahulikku muusikat. Näiteks Enya ja Enigma.
Ja kui ma varem ei olnud midagi sobivat leidnud, siis peale seda, kui netis "surfama" hakkasin, siis on aastate jooksul palju-palju head muusikat leitud ja muusika on mu jaoks vägagi oluliseks muutunud.
Ja nii aastate jooksul raske meelde tuletada täpselt, et mis millal. 5 aastat selleks kulunud.

Siis mingid aastad tagasi hakkasid meeldima Jaan Tätte mõnusad laulukesed :P Dagö jms. Ja üldse folk meeldib. (kuigi need pole otseselt folgi-artistid)
Kuskil 3 aastat tagasi, natuke rohkem võib-olla, avastasin raskema muusika. Enam eriti ei kuula võrreldes sellega, et siis vist peamiselt raskemat kuulatud saigi. Mansonit näiteks. Ja see ka aeg, kus väga oluline oli selline bänd nagu Nirvana. Või noh, päris pikka aega suurt muud ei kuulanudki.

Üleeelmisel suvel sai minust reggaefänn :) Aga hea mark on see, et peale Marley olen väga vähe muud reggaet kuulanud.
No ja viimase paari aasta jooksul on vaikselt indie, alternatiiviteema arenenud. The Arcade Fire, Mew, Belle and Sebastian nt.
Üldiselt ma klassikalise muusika austaja pole kunagi olnud, mõned palad on meeldinud, kuid olen juba tükk aega ehmatusega täheldanud, et üha rohkem klassikalisi lugusid hakkab meeldima...Ei hakka kirjutama neid kõiki, aga näiteks Lisztilt, Bachilt, Chopinilt, Bizet´lt jne. mõned.
Kasutaja avatar
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 802
Liitunud: 02. Mai 2006, 18:28

PostitusPostitas albski » 30. Märts 2007, 23:56

Kindlalt Led Zeppelin ja Pink Floyd. Mingi aeg kuulasin träna aga siis viskas nii üle. Üldiselt olen selline rock ja hard rock fan. ted nugent, styx, kiss, uriah heep on ka veel suht head, aga reggea on ka kuulatav sealt on parimad marleyd, ziggy ja bob.
albski
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand
 
Postitusi: 219
Liitunud: 20. Jaanuar 2007, 23:34
Asukoht: Tartu

PostitusPostitas Gamma14 » 09. Aprill 2007, 18:59

Within Temptation on mu maailmapildi väga paganlikuks ja loodusesõbralikuks voolinud :)
Vahepeal sai ka hullult Nightwishi kuulatud, aga nende laulusõnad jäid minu jaoks kuidagi tühjaks ja mõttetuks.
Within Temptationit kuulangi põhiliselt nende laulusõnade pärast. Kuulake "Our Solemn Hour", "Forsaken" ja "The Truth Beneath the Rose".
Siis saate aru, mida ma mõtlen.
Kasutaja avatar
Gamma14
Raevunud härg
Raevunud härg
 
Postitusi: 151
Liitunud: 09. Detsember 2006, 17:03
Asukoht: The Infinite Darkness?

PostitusPostitas kathyy » 09. Aprill 2007, 19:27

mulle meeldivad üldiselt sellised ilusad laulud, kunagi kui ma veel suht väike olin nii 7-8 siis meeldis mulle õudsalt black velveti "17"-see läx kuidagi südamesse, meeldis siis ja meeldib ka praegu, ma isegi ei tea mix.
nüüd meeldib green day "wake me up when september ends" ja ka tanel padar ja the sun'i laul "võta aega". james blunt on ka üx mu lemmik, hetkel kuulangi üht ta laulu :))
aga need ei ole minu muusika maitselt ainukesed variandid, kindlat lemmikut bändi mul ei olegi, mis mulle meeldib... sõnad peavad olema, millel on mõte sees ja ka mingi normaalne saund.
isegi ramstein on mu muusika valikusse sattunud ning mis on mulle isegi täitsa meelt mööda olnud.
aga muusikat kuulan ikkagi olenevalt tujust. :)
Kasutaja avatar
kathyy
Batman alustab
Batman alustab
 
Postitusi: 69
Liitunud: 13. Veebruar 2007, 10:18
Asukoht: tartu :D

PostitusPostitas Kaido » 09. Aprill 2007, 21:27

kui pikemas perspektiivis võtta, siis ehk Pink Floyd, The Beatles ja Nirvana. Need bändid lihtsalt mõjutasid omal-ajal vägagi mu mõtlemist ja olid aluseks praegusele muusika-maitsele.
Kui praegust olukorda ja viimast aastat arvestada, siis ehk mõned toredad, peamiselt metalcore bändid, nagu Caliban, As I Lay Dying, Ektomorf, Children of Bodom ja Heaven ShallBurn. Miks? raske öelda. Lihtsalt kuidagi meeldivad ja mõjukad minu alateavusele ehk.
Kasutaja avatar
Kaido
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin
 
Postitusi: 2223
Liitunud: 28. Detsember 2004, 23:57

PostitusPostitas Milenko » 19. Aprill 2007, 03:34

The Prodigy - "liivakastist pensionini" :)
Kasutaja avatar
Milenko
Bond, James Bond
Bond, James Bond
 
Postitusi: 626
Liitunud: 28. Juuli 2006, 01:45

PostitusPostitas Uku » 19. Aprill 2007, 14:32

Metalli kuulan nüüd ja siis tränale ega popile ega ardstyaiilile jne ümber kolinud pole suht ühte rada lähen, vahest vanu rokkipeere kah. Mõnikord Singer- Vingerit ja muud taolist aga praegu lasen täie rauaga SOADi ja Nirvanat muidugi..(suke suht nutune asi on muusikaga, et ned mis plaadil on neid saan kuulata ja mis plaadil pole... neid ei kuule ja kõik)
no mis nüüd?
Uku
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud
 
Postitusi: 47
Liitunud: 25. Juuni 2006, 22:57

PostitusPostitas janely2222 » 19. Aprill 2007, 14:40

crackhead kirjutas:No kunagi, pisititana (10-aastaselt) sai kuulatud isegi Eminemi ja muud soparäppi, mis aastakese järel muutus pisut kvaliteetsemaks (nt. Tupac). See lollus läks mul üle siis, kui sain kogemata küüned taha Metallica "Master of Puppetsile", Metallicale lisandusid ajapikku Black Sabbath, Iron Maiden, Judas Priest, Motörhead, Pantera jne. ning jään hevi kuulama ilmselt oma surmani (alkoholi liigtarbimise läbi?)






appikene
janely2222
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud
 
Postitusi: 20
Liitunud: 12. Veebruar 2007, 22:18

PostitusPostitas suslike » 01. Mai 2007, 20:05

Väiksena läks mulle eriti südamesse Terminaatori- Kaitseta. Kui ma seda väiksena kuulasin, siis tulid lausa pisarad silma. Nüüd on nede muusika küll alla poole läinud.
"Remember, remember, the fifth of November, gunpowder treason and plot. I see no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."
Kasutaja avatar
suslike
Batman alustab
Batman alustab
 
Postitusi: 89
Liitunud: 12. Oktoober 2006, 20:41
Asukoht: Tartu

PostitusPostitas Pwnt » 09. Mai 2007, 19:20

Umbes 6 aastaselt leidsin muusikavideotelt Off Springi, hakkasin kuulama seda p2ris tihti ja kogusin v6imalikult palju albumeid kui sain. Siis hakkasin sellest edasi kuulama umbes sama aga riimuvate s6nadega laule milleks ma pidasin Linkin Parki, nyyd kuulan seda siiamaani ja lisaks ka: Limp Bizkit, Sum 41, Blink, Fort Minor ja muid.
Pwnt
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud
 
Postitusi: 16
Liitunud: 23. Märts 2007, 22:46

PostitusPostitas Sepateus » 10. Mai 2007, 20:52

Kutseka esimesel kursusel olin tõeline diskopede, muud eriti ei kuulanud, ning toanaabri tõsine lemmik oli "Guns´n Roses". Mulle hakkas tema muusika meeldima ja vastupidi, noh hakkasime siis koos kaks korda kuus diskosid koolis tegema ja läks nii, et tema hakkas diskot kuulama ja mina vähe raskemat ja hingelisemat muusikat. Nüüdseks kuulan väga laias valikus igasugust muusikat ja eriti just midagi raskemat.
si vis pacem para bellum
Kasutaja avatar
Sepateus
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand
 
Postitusi: 221
Liitunud: 15. September 2006, 20:22
Asukoht: tartu

Järgmine

Mine Muusika

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 24 külalist