Moderaator: Meeskond
Forza kirjutas:hau kirjutas:Jep. Reservoir dogs on mõttetu eestist osta- lisasi pole. Aga Pulpil olid isegi mingid lisad ja toda soovitaks. Sin City ka suht mõttetu- ilma lisadeta. Mingi QT maania on vist videopoodides: isegi QT lavastatud CSI episoodi dvd on müügil![]()
Aga muidu päris häid üllatusi on olnud kui üle pika aja saab jälle planetit külastatud. Iga kord uusi klassikuid müügil. Liiga palju asju juba mida tahaks.
Sõna! Lähen poodi ja vaatan, et mingi sada uut asja on tulndu. Nt. Ben-Hur praegu...
Kus poes sa "Ben-Hur-i" nägid? Sellist klassikat tahaks küll ilgelt.
kigents kirjutas:sellepärast ma ostangi filme sealt http://www.filmipood.ee
sutsaki kirjutas:Tegelt videoplanet müüdav kaup on ikka üks "unbelievable shit". Mitte küll koguaeg aga no tere talv : Ostsin sealt kaks filmi "Super Size Me" & "28 days later". Esialgu ei pööranud nagu suurt huvi sellele, et filmikarbil pold kile peal ja film pandi sinna sisse kassas, kust see kuskilt sahtlist välja võeti. Koju jõudes panin esimesena mainitud filmi dvd mängijasse ja film jukerdas nagu segane. Sama lugu oli ka teise filmiga. Vaatasin siis plaati lähemalt ja kae kae, plaat oli alt täiesti ära kriibitud ja nägi välja nagu oleks temaga seina lihvitud. Tseki olin muidugi ära visanud ja nii ta läks. Õnnetu lugu igatahes. Rohkem ma sealt igatahes midagi ei osta. Karbil peab ikka kile peal olema ja nägema hea välja. Viru keskuse lasering aga see eest väga tore pood, hea valik ( mis küll täieneb väga harva aga sellegi poolest) ja tore õhkkond.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist