Milenko kirjutas:
Dumplings
ma ei saa jätta märkimata, et Fruit Chani Dumplings'il on ülihea ja tohutult inspireeriv kaameratöö Chris Doyle'i poolt
Moderaator: Meeskond
Forza kirjutas:Täna lisandus minu filmikogu 106 film:
A Fistful of Dollars
Küsimus, kust saaks Eestist osta filme: A Few Dollars More ja The Good, the Bad and the Ugly??
Milenko kirjutas:2 x Tartan Asia Extreme :
Dumplings
Infection
Dumplings was extended and turned into a full length theatrical film that was released into British cinemas by Tartan Films in the spring of 2006.
Forza kirjutas:Aga need mis sa said, kas seal inglise subid on? Sest helikvaliteet on sellel esimesel suht kehv ja vaikne, kõige paremad subid on soomekeelsed, aga ei jaga seda keelt eriti..ja kui paljuga sa said? Kui mina Soomes käin, siis ostan mina alati filmid poest: Antila topten, kõige parem filmipood soomes...
crackhead kirjutas:Forza kirjutas:Aga need mis sa said, kas seal inglise subid on? Sest helikvaliteet on sellel esimesel suht kehv ja vaikne, kõige paremad subid on soomekeelsed, aga ei jaga seda keelt eriti..ja kui paljuga sa said? Kui mina Soomes käin, siis ostan mina alati filmid poest: Antila topten, kõige parem filmipood soomes...
On küll inglise subid ilusti olemas ja huvitaval kombel on minu Fistful of Dollarsi variandil lausa Eesti tiitrid all. Hinna koha pealt ei oska öelda, kuna ülejäänud kaks osa olid jõulukingid, ma ise pole muide Soomes käinudki, esimese leidsin aga suvel ühest Rakvere raamatupoest 129 eeguga.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist