Suur film
Moderator: Meeskond
Suur film
Suur film
Epic Movie (2007)
Meeletu paroodiafilm, mis teeb nalja filmide üle nagu "Narnia lood", "Maod lennukis", "Da Vinci kood", "Charlie ja šokolaadivabrik", "Harry Potter", "Kariibi mere piraadid" jne. jne.
Loe täielikku tutvustust siit
Epic Movie (2007)
Meeletu paroodiafilm, mis teeb nalja filmide üle nagu "Narnia lood", "Maod lennukis", "Da Vinci kood", "Charlie ja šokolaadivabrik", "Harry Potter", "Kariibi mere piraadid" jne. jne.
Loe täielikku tutvustust siit
IMDb's jõudis film kiiresti halvimate filmide sekka. Hetke seis on User Rating: 2.0/10 (6,238 votes) Bottom 100: #25. Filmi autoriteks on samad inimesed, kes on ka Scary Moviede ja Date Movie taga. Panen need kaks eelnevat fakti kokku ja tulemuseks on see, et seda filmi ma kindlasti näha ei taha. Trailer oli ka... debiilsus.
rezpekt wrote:IMDb's jõudis film kiiresti halvimate filmide sekka. Hetke seis on User Rating: 2.0/10 (6,238 votes) Bottom 100: #25. Filmi autoriteks on samad inimesed, kes on ka Scary Moviede ja Date Movie taga. Panen need kaks eelnevat fakti kokku ja tulemuseks on see, et seda filmi ma kindlasti näha ei taha. Trailer oli ka... debiilsus.
No niiöelda on igalyhel oma maitse:D
-
-movieman-
- Teadmata kadunud

kisin vaatamas ja pean tõdema, et see oli suht napakas film, eriti nagu ei meeldinud, kuid oli paar kohta kus sai nalja aga see oli ka kõik.
Mind rritab see, et heade filmide arvel tehakse mingit lolli nalja..õhh masendav..
Mind rritab see, et heade filmide arvel tehakse mingit lolli nalja..õhh masendav..
It's your life, it's your soul, it's everything you give to him, it's my heart in your hands keep it or just let it fall, another stone placed in my wall.
ma vaatasin selle ära, mõtlesin, et äkki on midagi lõbusat. Aga pean tõdema, et täiesti mõtetu film. Isegi naerma ei ajanud. Ma tõsiselt loodan, et selliseid enam ei tehta!
"Remember, remember, the fifth of November, gunpowder treason and plot. I see no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."
- Ralf
- love <3

Samas, ei jää "Date Movie'le" alla, kuna "Epic Movie" parodeerib mulle rohkem meelepärasemaid filme.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- Ralf
- love <3
Peab tunnistama, et filmis leidus päris mitu läbi ja lõhki odavat, ent vaimukat hetke, eriti seoses Samuel L. Jacksoni, lumes lahendatava sudokuga ning saadetega "Cribs" ja "Punk'd". Sellegipoolest oli tegu tõepoolest meeletult napaka filmiga ning üsna kähku sai selgeks, et stsenaristid on oma tööd teinud vaid seente või mingite muude analoogiliste psühhotroopsete ainete mõju all, sest see film on kõige randomlikum, mida elu jooksul näinud olen. Muudkui aina nilbemaid või imelikumaid tegelasi kargas välja jne. Muideks, mis kärbes Crispin Gloverit hammustas, et ta oma talenti "Epic Moviesse" pedofiil Willy Wonkana raiskama läks!? Igatahes: kunagi 2007 halvimate filmide edetabeli koostamiseks läheb, siis liidrikoht läheb sellele siin!
1/10
1/10
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora