Suur film

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Robert
Ristiisa
Ristiisa

Suur film

Post by Robert »

Suur film
Epic Movie (2007)

Meeletu paroodiafilm, mis teeb nalja filmide üle nagu "Narnia lood", "Maod lennukis", "Da Vinci kood", "Charlie ja šokolaadivabrik", "Harry Potter", "Kariibi mere piraadid" jne. jne.

Loe täielikku tutvustust siit
kigents
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by kigents »

vaatasin treileri 2ra nalja sai kyll l2hen kindlasti vaatama:D
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

IMDb's jõudis film kiiresti halvimate filmide sekka. Hetke seis on User Rating: 2.0/10 (6,238 votes) Bottom 100: #25. Filmi autoriteks on samad inimesed, kes on ka Scary Moviede ja Date Movie taga. Panen need kaks eelnevat fakti kokku ja tulemuseks on see, et seda filmi ma kindlasti näha ei taha. Trailer oli ka... debiilsus.
kbong
Ristiisa
Ristiisa

Post by kbong »

Tõesti oleks aeg juba lõpetada selliste debiilsuste valmistamine. Kõige kurvastavam sellise asja juures on veel see, et sellel on publikut ka.
kigents
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by kigents »

rezpekt wrote:IMDb's jõudis film kiiresti halvimate filmide sekka. Hetke seis on User Rating: 2.0/10 (6,238 votes) Bottom 100: #25. Filmi autoriteks on samad inimesed, kes on ka Scary Moviede ja Date Movie taga. Panen need kaks eelnevat fakti kokku ja tulemuseks on see, et seda filmi ma kindlasti näha ei taha. Trailer oli ka... debiilsus.

No niiöelda on igalyhel oma maitse:D
näks
Batman alustab
Batman alustab

Post by näks »

Täiesti masendav film. Võin käsi südamel öelda, et Epic Movie ja Another Gay movie on kõige mõttetumad üllitised mida minu silm kaema on pidanud.
voix
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by voix »

see film ei kõlba küll kuhugi täielik jamps :ülivihane:
-movieman-
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by -movieman- »

mulle üldse ei meeldi sellised filmid kus tehakse tavalisi filme järgi tehku siis õudukaid aga mitte tavalisi.mina seda arvatavasti vaatama ei lähe.
Girl17
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by Girl17 »

k„isin vaatamas ja pean tõdema, et see oli suht napakas film, eriti nagu ei meeldinud, kuid oli paar kohta kus sai nalja aga see oli ka kõik.
Mind „rritab see, et heade filmide arvel tehakse mingit lolli nalja..õhh masendav.. :?
It's your life, it's your soul, it's everything you give to him, it's my heart in your hands keep it or just let it fall, another stone placed in my wall.
suslike
Batman alustab
Batman alustab

Post by suslike »

ma vaatasin selle ära, mõtlesin, et äkki on midagi lõbusat. Aga pean tõdema, et täiesti mõtetu film. Isegi naerma ei ajanud. Ma tõsiselt loodan, et selliseid enam ei tehta!
"Remember, remember, the fifth of November, gunpowder treason and plot. I see no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."
albski
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by albski »

üks halvimaid filme mida näinud olen.
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Image

Samas, ei jää "Date Movie'le" alla, kuna "Epic Movie" parodeerib mulle rohkem meelepärasemaid filme.
Milenko
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Milenko »

kbong wrote:Kõige kurvastavam sellise asja juures on veel see, et sellel on publikut ka.

ja mitte v2he kusjuures...

Ralf wrote:Samas, ei jää "Date Movie'le" alla, kuna "Epic Movie" parodeerib mulle rohkem meelepärasemaid filme.

ainuke film mis mulle meeldis oli "Snakes on a Plane"
Liblikas
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by Liblikas »

No minule see film üldse ei meeldinud :vihane:
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Peab tunnistama, et filmis leidus päris mitu läbi ja lõhki odavat, ent vaimukat hetke, eriti seoses Samuel L. Jacksoni, lumes lahendatava sudokuga ning saadetega "Cribs" ja "Punk'd". Sellegipoolest oli tegu tõepoolest meeletult napaka filmiga ning üsna kähku sai selgeks, et stsenaristid on oma tööd teinud vaid seente või mingite muude analoogiliste psühhotroopsete ainete mõju all, sest see film on kõige randomlikum, mida elu jooksul näinud olen. Muudkui aina nilbemaid või imelikumaid tegelasi kargas välja jne. Muideks, mis kärbes Crispin Gloverit hammustas, et ta oma talenti "Epic Moviesse" pedofiil Willy Wonkana raiskama läks!? Igatahes: kunagi 2007 halvimate filmide edetabeli koostamiseks läheb, siis liidrikoht läheb sellele siin!

1/10
Post Reply