Moderaator: Meeskond
Fletchu kirjutas:Jah, aga basically võiksite siis juba niisama kõikide kasutajate vahel selle DVD välja loosida? Minu arust peaks olema küsimus raske, et auhinna nimel inimesed ikka vaeva näeksid.
Fletchu kirjutas:Jah, aga basically võiksite siis juba niisama kõikide kasutajate vahel selle DVD välja loosida? Minu arust peaks olema küsimus raske, et auhinna nimel inimesed ikka vaeva näeksid.
kbong kirjutas:Fletchu kirjutas:Jah, aga basically võiksite siis juba niisama kõikide kasutajate vahel selle DVD välja loosida? Minu arust peaks olema küsimus raske, et auhinna nimel inimesed ikka vaeva näeksid.
Siinkohal Fletchuga nõus...
näks kirjutas:kbong kirjutas:Fletchu kirjutas:Jah, aga basically võiksite siis juba niisama kõikide kasutajate vahel selle DVD välja loosida? Minu arust peaks olema küsimus raske, et auhinna nimel inimesed ikka vaeva näeksid.
Siinkohal Fletchuga nõus...
Ma küll pole. Miks peaksid loosis osalema ka need, kes ei viitsi isegi ühele pisikesele küsimusele vastata. Need, kes huvi tunnevad DVD vastu, need vastavad küsimusele ja osalevad loosimises on ju loogiline. Kui ei vasta, ju siis pole nii suurt tahtmist saada seda filmi.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline