Moderaator: Meeskond
Mina panin vist kusagil septembri alguses. Aga täpselt oskab öelda eelmainitud Ly Pulk. Mina saatsin talle lihtsalt meili. Ja tema vastas, et olete kirjas, tulge sel kuupäeval kohale.DjD kirjutas:kuhu sis ennast kirja tuleb panna ? ja millal ? nendele lisaerialadele ma mõtlen.
TripoDGrupp kirjutas:Mind häirib BMF-is vaid üx asi ning see on see, et sealne õpekava eelistab õpetada inglise keeles.....
Kodumaal Eestis võiz ju ikka eesti keelega läbiajada mitte ingliskeelega....ikkagi Vabariik mitte kuskil Inglise-Ameerika võimu all...
või mis te rvate?
trintsu111 kirjutas:ma arvan, et võiks juba tavalistes gümnaasiumites osasid aineid inglise keeles õpetada.. lihtsalt selleks et keelt harida või nii![]()
aga muidugi kui kõik ained oleks inglise keeles siis seda oleks palju aga ma tahaks küll mõningaid inglise keeles õppida
crackhead kirjutas:Kirjuta ka USA valitsusele palvekiri, et nad meid okupeeriksid.
trintsu111 kirjutas:crackhead kirjutas:Kirjuta ka USA valitsusele palvekiri, et nad meid okupeeriksid.
EIII! ei taha saada okupeeritud![]()
aga see ei oleks ju halb kui mõni tund oleks inglise keeles..
mina tahaks küll inglise keelt väga hästi selgeks saada.. tulevikus kergem siis ju.
tegelikult oleks ka päris hea kui inglise keele õpetaja oleks inglane või nii siis poleks nagu mingit võimalust tunni ajal eesti keelt kasutada ja saaka paremini selgeks ;) ja kui õpetaja oleks veel britt siis õpiks äkki natuke seda mõnusat briti aksenti kaa
DjD kirjutas:bakalaurus eesti keeles
ja edasi inglise keelesmind kyll ei häirix
Asko kirjutas:DjD kirjutas:bakalaurus eesti keeles
ja edasi inglise keelesmind kyll ei häirix
Tegelikult see oleks üsna ebamugav. Oleneb muidugi erialast aga kui sa oled 3 aastat õppinud eesti keeles ja pead siis hakkama inglisekeelse terminoloogia peale ümber minema, siis on ikka päris ebameeldiv.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline