Nii palju, arvestades et tegu on seeria halvima osaga? Muidugi maitsed on erinevad.olenlahe kirjutasCOLONMa olen 12 korda Star Wars Episode 1'hte vaadanud, gtfo.
Kas olete suured filmifännid?
ModeraatorCOLON Meeskond
-
Peata Ratsanik
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 2036
- LiitunudCOLON 02. Märts 2005, 19:30
- Ralf
- love <3
- PostitusiCOLON 13749
- LiitunudCOLON 06. Mai 2006, 14:57
- AsukohtCOLON Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)
- CONTACTCOLON
"Attack of the Clones" on siiski kõige kehvem. "Phantom Menace" oli minu arvates päris asjalik... aga kord lapsena sai kinos vanaemaga vaatamas käidud ja tol ajal oli väga võimas värk, ehk on tegu lihtsalt hea mälestusega. ;)Priit kirjutasCOLONNii palju, arvestades et tegu on seeria halvima osaga? Muidugi maitsed on erinevad.olenlahe kirjutasCOLONMa olen 12 korda Star Wars Episode 1'hte vaadanud, gtfo.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Lihtsalt Phantom Menace on kõige rohkem kriitikat saanud ning IMDB skoor ka üsna madal. Filmi pluss oli ainult viimane lahing. Aga see selleks.Fletchu kirjutasCOLON"Attack of the Clones" on siiski kõige kehvem. "Phantom Menace" oli minu arvates päris asjalik... aga kord lapsena sai kinos vanaemaga vaatamas käidud ja tol ajal oli väga võimas värk, ehk on tegu lihtsalt hea mälestusega. ;)Priit kirjutasCOLONNii palju, arvestades et tegu on seeria halvima osaga? Muidugi maitsed on erinevad.olenlahe kirjutasCOLONMa olen 12 korda Star Wars Episode 1'hte vaadanud, gtfo.
There was a HOLE here. It's gone now.
Kaifin filme,nende vaatamist ja kõike muud nendega seonduvat.
Pole naljakad ega ka romantilised eriti.

Enamus nendest on ikka suht haledad.trintsu111 kirjutasCOLONlemmikud on romantilised komöödiad
Siis,kui TV3's näidati terve öö IV-VI,vaatasin vapralt ära. Arvestades,et ma suure ja raske unega.olenlahe kirjutasCOLONMa olen 12 korda Star Wars Episode 1'hte vaadanud, gtfo.
Nii ja naa, kuid pigem ei. Filme meeldib vaadata ja huvi filminduse vastu on olemas, kuid filme valin ma hoolega. Enam ei mäletagi millal viimati kinos käisin, sama asi ka telekast filmivaatamisega - praegu piirdub asi ainult DVD vaatamisega. Ning see ka nii heal juhul kord või paar paari nädala sees, mis on täiesti piisav minu jaoks.
Filmidest ootan kõige enam emotsiooni. Film peab panema mind nutma, naerma, ning mõtlema. Film peab hinge minema.
Filmidest ootan kõige enam emotsiooni. Film peab panema mind nutma, naerma, ning mõtlema. Film peab hinge minema.
-
jenskaidar
- Raevunud härg

- PostitusiCOLON 177
- LiitunudCOLON 07. Mai 2007, 15:08