mul on vaja kiiresti terveks saada

ja kui ma´reedeks ka terveks ei saa siis on ikka kohe päris jamasti

nii nõme

Moderaator: Meeskond
Robert kirjutas:Jah, ma mõtlesin siiski veerandliitrist kruusi. Eks see oleneb üldiselt organismist ja harjumustest kah, näiteks mulle poleks päevas 30+ kruusitäit teed mingi probleem ära juua.
Priit kirjutas:Robert kirjutas:Jah, ma mõtlesin siiski veerandliitrist kruusi. Eks see oleneb üldiselt organismist ja harjumustest kah, näiteks mulle poleks päevas 30+ kruusitäit teed mingi probleem ära juua.
Ja mitu korda sa siis päevas urineerid?
crackhead kirjutas:Priit kirjutas:Robert kirjutas:Jah, ma mõtlesin siiski veerandliitrist kruusi. Eks see oleneb üldiselt organismist ja harjumustest kah, näiteks mulle poleks päevas 30+ kruusitäit teed mingi probleem ära juua.
Ja mitu korda sa siis päevas urineerid?
Elab kempsus, ma pakun
Robert kirjutas:Osta apteegist Paiselehe teed. Ära tee pakendi juhendi järgi vaid joo iga õhtu ühe korraliku kruusitäie 1 minuti jooksul ära. Mitte vähem ega rohkem ja seda tee õhtul. Aga hommikust õhtuni joo vähemalt 30 (Võib ka rohkem, kuid üle 50 ei soovita) kruusi teed (ükskõik millist, aga mitte mingeid strawberry flavoured paska) ja ürita sinna sisse ka mett panna. Peale selle ole kindlasti ka soojas. See peaks üldiselt aitama, aga ainult siis kui teed TÄPSELT nagu ma ütlesin.
crackhead kirjutas:Omalt poolt soovitaks bronhiidi puhul teha auruhingamist.
Peata Ratsanik kirjutas:Üks hea asi, mis mõnikord aitab isegi valudest üle saada ja haiglusetundest, on liigutamine ja millegi meeldivaga tegelemine.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline