Demetrius ja gladiaatorid

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Demetrius ja gladiaatorid

PostitusPostitas Cochrane » 24. Jaanuar 2007, 23:11

Demetrius ja gladiaatorid
Demetrius and the Gladiators

Film jätkab sealt, kus "Rüü" lõppes. Demetriuse ülesandeks on kaitsta ja varjata rüüd, mida Kristus ristilöömise ajal kandis. Kui imperaator Caligula kõrvu jõuavad jutud rüüst, mis tagab surematuse, saadab ta oma valvurid seda otsima. Demetrius viiakse Kolosseumi ning sealsed sündmused annavad talle kõrge positsiooni, kuid selle hinnaks on Kristuse õpetustest taganemine...

Täielikku tutvustust loe siit.
Kasutaja avatar
Cochrane
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin
 
Postitusi: 2680
Liitunud: 12. Aprill 2005, 12:17

PostitusPostitas Forzelius » 25. Jaanuar 2007, 20:11

Väga väärikas ning kõva järg filmile "The Robe". Hoolimata sellest, et film on üle 50 aasta vana, vaataks seda mingi 4 korda järjest. Kurb oli ainult see, et Burtonit polnud teises osas, see oleks filmi täiuslikuks muutnud.
Film algas juba hästi, kus näitas eelmise osa lõputiitreid. Eelmises osas natuke magedaks jäänud Caligula elas see osa oma rolli hästi sisse. Demetriust mänginud Victor Mature oli loomulikult selle filmi peategelane. Ja ta sobis siia, kuradi hästi sobis. Minu arust on see film üldse oma ajast ees sellega, et näitlemine on tippklass. Samuti oli huvitav pööre see, kui Demetrius ütles lahti oma uskumustest, mille nimel ta nii palju võidelnud oli. See film kuulub kindlasti minu TOP 10-sse.
Kes tahab omada väärtfilmide kollektsiooni (Peata Ratsanik), sellel peaks see kindlasti olemas olema...BTW, mul oli see film olemas juba ming aasta aega. Hakkasin vaatama, tundus nagu poolik, tšekkasin netist ja nägingi, et tegu ongi järjega, siis tegin iseendale tõotuse, et ennem ei vaata seda filmi, kui olen ära näinud "The Robe". Olin juba suht lootust kaotamas, õigemini polnudki mul see enam meeles, kui olin Soomes, Anttila-Top-Tenis ja seal nägingi.
Ülikõva!

1500/1500
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 13222
Liitunud: 22. Mai 2005, 21:22


Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 62 külalist