Moderaator: Meeskond
Kuule Trintsu, mis sel mu jänestel siis viga oli. Esiteks olidki nad söögiks kasvatatud ja teiseks ei poolda ma mingil juhul elusat nülgimist. Nii, et ma arvan, et NOT GUILTY!
Sepateus kirjutas:Ma pole jahimees kuid jäneselihal pole tõesti viga aga kuivem on ta küll kui looma- ja sealiha.
Jäneseliha pidi olema sama maitsega, mis kassiliha. Pole proovinud, kuid üks vägev nali on küll sellega seotud.
Sepateus kirjutas:See hakkab natukene juba vist teemast mööda minema, kuid sai juba õng vette visatud... Ei tea sellest Kommeri naljast midagi, arvestades sellist asja nagu ajateenija mentaliteediga võib nali olla mitte väga tõene, kuid teades mis nalju pataljonides tehtud võib see samahästi ka tõsi olla. Lugu selline:
Ühes pataljonis püüdsid luurerühma poisid kassi kinni ning nülgisid ära. Kuna vahepeal anti pataljonis häire, siis visati nülitud loom sööklasse kokamuttidele, et visake külmikusse, saime jänese kätte, kui tagasi tuleme teeme ära. Häirekorras mindi metsa ning kui reede õhtul mindi "jänest" nõutama sööklasse väitsid kokamutid, et elekter läks ära, või külmik p...se, igatahes teie jänes läks halvaks ning tuli ära visata. Noh ega luure vennadki kadedad polnud, ütlesid, et see oligi lahja kass. Kokamutid said peale seda mitu tundi oksendada, ning luurajatelt nad liha enam vastu ei võtnud.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline