Mees ilma varjuta...

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Mees ilma varjuta...

PostitusPostitas Asko » 20. Veebruar 2005, 19:19

Mees ilma varjuta...
Hollow Man

Ülisalajases laboratooriumis on avastatud nähtamatuse saladus ning selle leiutanud rühma ülbe juht Sebastian Cane (Kevin Bacon) tahab olla avastatu katsejänes. Katse läheb nihu ning kõrvalnähuna ärritub mees edaspidi väga kergelt. Peagi selgub, et rühmal on probleeme katse tagurpidi pööramisega ja Sebastiani nähtavaks muutmisega, otsustab mees leppida enda saatusega ja jäädagi nähtamatuks.

Terviklikku tutvustust loe siit.
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
Kasutaja avatar
Asko
Bond, James Bond
Bond, James Bond
 
Postitusi: 636
Liitunud: 28. Detsember 2004, 18:39
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitas Peata Ratsanik » 01. Veebruar 2006, 16:55

Head eriefektid, aga muidu nii väga ei kiidaks, kuigi filmil oli ka minu silmis plusse. Näitlejatelt oleks rohkem oodanud, stsenaarium oli etteaimatav. Peale selle ei meeldi mulle eriti filmid, kus paheline lõpus mitu korda üles tõuseb. Lõpp oli selgusetult kiire.
Kevin Bacon näitles kohati hästi, Shue samuti, aga see oli ikkagi suht tüüpilist rada pidi sci-fi õudukas. Häid kohti oli ka, aga ette rääkima ei hakka. 5/10.
Peata Ratsanik
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 2036
Liitunud: 02. Märts 2005, 19:30

PostitusPostitas Fletcher » 01. Veebruar 2006, 17:22

Film muutus aina ja aina põnevamaks lausa, seega olin päris õnnelik, et see nähtamatu tüüp veel väga kutu ei olnud (teda pidi mitu korda nottima). Eriefektid olid vapustavad, ei saa aru, miks mingi Gladiator sellele ära tegi. Mõnusalt kõhedaks läks vahepeal. Alasti naisi oli kuidagi palju, see tegi filmi kuidagi odavaks. Kevin Bacon sai rolliga hästi hakkama. Mulle ühesõnaga film meeldis.

IMDb trivia ütleb, et nähtamatu mees tehti täielikult Kevin Baconi keha järgi, nii et me teame nüüd, kui suur päriselt on Kevin Baconi khm-khm. Üldse oli naljakas vahepeal selle nähtamatu mehe jubinat näha :roll:

Aga, päris lahe oleks silmi pilgutades ikka näha :)
Pilt
Kasutaja avatar
Fletcher
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand
 
Postitusi: 297
Liitunud: 07. August 2005, 03:28
Asukoht: Mätta all


Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 66 külalist