Kellega sarnaned seriaalist "Lost"

Siin räägime seriaalidest, tv-showdest jms.

ModeraatorCOLON Meeskond

Ja kes siis tuli ?

Boone
1
5%
Charlie
6
29%
Claire
1
5%
Ethan
1
5%
Hurley
0
Pole hääli
Jack
2
10%
Jin
0
Pole hääli
Kate
2
10%
Locke
3
14%
Michael
1
5%
Sawyer
3
14%
Sayid
1
5%
Shannon
0
Pole hääli
Sun
0
Pole hääli
Walt
0
Pole hääli

Hääli kokkuCOLON 21

Kasutaja avatar
Priit
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 1973
LiitunudCOLON 19. August 2005, 03:08
AsukohtCOLON Kohtla Järve

Postitus Postitas Priit »

Forza kirjutasCOLON
Weirdo kirjutasCOLONCharlie

Aga selles testis oli küsimusi, millele polnud sobivat vastust minu jaoks.
Sama siin, näiteks see X-meeste küsimus, kuna pole ühtegi osa näinud...
Tegelikult kui sa ei tea neid tegelasi ka, siis oled sa küll maa all elanud.
There was a HOLE here. It's gone now.
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 13222
LiitunudCOLON 22. Mai 2005, 21:22

Postitus Postitas Forzelius »

Priit kirjutasCOLON
Forza kirjutasCOLON
Weirdo kirjutasCOLONCharlie

Aga selles testis oli küsimusi, millele polnud sobivat vastust minu jaoks.
Sama siin, näiteks see X-meeste küsimus, kuna pole ühtegi osa näinud...
Tegelikult kui sa ei tea neid tegelasi ka, siis oled sa küll maa all elanud.
Ma tean nende tegelaste nimesid ja see on ka kõik. Miks mind peaks kottima mingi x-meeste sari. Igal inimesel on oma maitse...
PiltPiltPilt
trintsu111
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand
PostitusiCOLON 318
LiitunudCOLON 23. September 2006, 16:52

Postitus Postitas trintsu111 »

Your Results:
Claire
You are Claire You are very sweet, but you carry the spawn of Satan.
Kasutaja avatar
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 802
LiitunudCOLON 02. Mai 2006, 18:28

Postitus Postitas Weirdo »

Cochrane kirjutasCOLONMa polegi veel eriti teste näinud, kus ma küsimuste või vastusevariantidega 100% rahul oleks. Aga nalja pärast hea teha mõnikord.
Mina samuti mitte. Kuigi mõtlesin, et selles konkreetses testis on küsimusi, millele ma lihtsalt ei saagi vastata, kuna ükski variant ei kõlba üldse.
Priit kirjutasCOLONTegelikult kui sa ei tea neid tegelasi ka, siis oled sa küll maa all elanud.
Ma olen täielik mullamutt sel juhul, sest ei tea isegi tegelasi. Pole ausalt öeldes kunagi sellisele mõttele tulnudki, et mingeid X-mehi vaadata, kuna ulme on minu arvates täielik p*sk.
Kasutaja avatar
Priit
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 1973

Weirdo kirjutasCOLON
Cochrane kirjutasCOLONMa polegi veel eriti teste näinud, kus ma küsimuste või vastusevariantidega 100% rahul oleks. Aga nalja pärast hea teha mõnikord.
Mina samuti mitte. Kuigi mõtlesin, et selles konkreetses testis on küsimusi, millele ma lihtsalt ei saagi vastata, kuna ükski variant ei kõlba üldse.
Priit kirjutasCOLONTegelikult kui sa ei tea neid tegelasi ka, siis oled sa küll maa all elanud.
Ma olen täielik mullamutt sel juhul, sest ei tea isegi tegelasi. Pole ausalt öeldes kunagi sellisele mõttele tulnudki, et mingeid X-mehi vaadata, kuna ulme on minu arvates täielik p*sk.
Selle all mõtlesin ma seda, et see X-Men on üks kuulsamaid koomiksifrantsiise üldse ning isegi maa all elanud inimene peaks ära tundma kasvõi Wolverine.
Kasutaja avatar
sutsaki
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand
PostitusiCOLON 393
LiitunudCOLON 30. Aprill 2006, 02:49
AsukohtCOLON Tallinn
CONTACTCOLON

Postitus Postitas sutsaki »

Priit kirjutasCOLONSelle all mõtlesin ma seda, et see X-Men on üks kuulsamaid koomiksifrantsiise üldse ning isegi maa all elanud inimene peaks ära tundma kasvõi Wolverine.
No ei saa nõustuda. See jutt on tegelikult absurde. Ma panen oma pea panti et 70 % eesti inimestest ei tea ühtegi x-men i tegelase nime. Mitte muidugi mina aga no mõtleme loogiliselt. Filmiveebi seltskond ( seal hulgas ka rutiinsete filmi vaatajate seltskond ) väga väike, veel väiksem on koomiksi fännide seltskond. Seega oletada, et inimene, kes x-men i tegelasi ei tunne, elab maa all, on ulmeline.
Kasutaja avatar
Priit
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 1973

sutsaki kirjutasCOLON
Priit kirjutasCOLONSelle all mõtlesin ma seda, et see X-Men on üks kuulsamaid koomiksifrantsiise üldse ning isegi maa all elanud inimene peaks ära tundma kasvõi Wolverine.
No ei saa nõustuda. See jutt on tegelikult absurde. Ma panen oma pea panti et 70 % eesti inimestest ei tea ühtegi x-men i tegelase nime. Mitte muidugi mina aga no mõtleme loogiliselt. Filmiveebi seltskond ( seal hulgas ka rutiinsete filmi vaatajate seltskond ) väga väike, veel väiksem on koomiksi fännide seltskond. Seega oletada, et inimene, kes x-men i tegelasi ei tunne, elab maa all, on ulmeline.
No kui nii võtta...kuigi isegi mu ema teab kes on Wolverine.
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 13222
LiitunudCOLON 22. Mai 2005, 21:22

Postitus Postitas Forzelius »

Ses suhtes, et loomulikult ma tean nende tegelaste nimesid, kuid sellega minu teadmised X-Meeste saagast ka lõppevad...
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 802
LiitunudCOLON 02. Mai 2006, 18:28

Postitus Postitas Weirdo »

Noh jeh...siis ma ei tea ütõesti, uks m elanud olen, sest ma ei tweafigi mitte midagi neist. Maatuumas vist, irh.
BUTTON_POST_REPLY