Tegelikult kui sa ei tea neid tegelasi ka, siis oled sa küll maa all elanud.Forza kirjutasCOLONSama siin, näiteks see X-meeste küsimus, kuna pole ühtegi osa näinud...Weirdo kirjutasCOLONCharlie
Aga selles testis oli küsimusi, millele polnud sobivat vastust minu jaoks.
Kellega sarnaned seriaalist "Lost"
ModeraatorCOLON Meeskond
There was a HOLE here. It's gone now.
Ma tean nende tegelaste nimesid ja see on ka kõik. Miks mind peaks kottima mingi x-meeste sari. Igal inimesel on oma maitse...Priit kirjutasCOLONTegelikult kui sa ei tea neid tegelasi ka, siis oled sa küll maa all elanud.Forza kirjutasCOLONSama siin, näiteks see X-meeste küsimus, kuna pole ühtegi osa näinud...Weirdo kirjutasCOLONCharlie
Aga selles testis oli küsimusi, millele polnud sobivat vastust minu jaoks.

-
trintsu111
- Sõrmuste Isand

- PostitusiCOLON 318
- LiitunudCOLON 23. September 2006, 16:52
Mina samuti mitte. Kuigi mõtlesin, et selles konkreetses testis on küsimusi, millele ma lihtsalt ei saagi vastata, kuna ükski variant ei kõlba üldse.Cochrane kirjutasCOLONMa polegi veel eriti teste näinud, kus ma küsimuste või vastusevariantidega 100% rahul oleks. Aga nalja pärast hea teha mõnikord.
Ma olen täielik mullamutt sel juhul, sest ei tea isegi tegelasi. Pole ausalt öeldes kunagi sellisele mõttele tulnudki, et mingeid X-mehi vaadata, kuna ulme on minu arvates täielik p*sk.Priit kirjutasCOLONTegelikult kui sa ei tea neid tegelasi ka, siis oled sa küll maa all elanud.
Selle all mõtlesin ma seda, et see X-Men on üks kuulsamaid koomiksifrantsiise üldse ning isegi maa all elanud inimene peaks ära tundma kasvõi Wolverine.Weirdo kirjutasCOLONMina samuti mitte. Kuigi mõtlesin, et selles konkreetses testis on küsimusi, millele ma lihtsalt ei saagi vastata, kuna ükski variant ei kõlba üldse.Cochrane kirjutasCOLONMa polegi veel eriti teste näinud, kus ma küsimuste või vastusevariantidega 100% rahul oleks. Aga nalja pärast hea teha mõnikord.Ma olen täielik mullamutt sel juhul, sest ei tea isegi tegelasi. Pole ausalt öeldes kunagi sellisele mõttele tulnudki, et mingeid X-mehi vaadata, kuna ulme on minu arvates täielik p*sk.Priit kirjutasCOLONTegelikult kui sa ei tea neid tegelasi ka, siis oled sa küll maa all elanud.
- sutsaki
- Sõrmuste Isand

- PostitusiCOLON 393
- LiitunudCOLON 30. Aprill 2006, 02:49
- AsukohtCOLON Tallinn
- CONTACTCOLON
No ei saa nõustuda. See jutt on tegelikult absurde. Ma panen oma pea panti et 70 % eesti inimestest ei tea ühtegi x-men i tegelase nime. Mitte muidugi mina aga no mõtleme loogiliselt. Filmiveebi seltskond ( seal hulgas ka rutiinsete filmi vaatajate seltskond ) väga väike, veel väiksem on koomiksi fännide seltskond. Seega oletada, et inimene, kes x-men i tegelasi ei tunne, elab maa all, on ulmeline.Priit kirjutasCOLONSelle all mõtlesin ma seda, et see X-Men on üks kuulsamaid koomiksifrantsiise üldse ning isegi maa all elanud inimene peaks ära tundma kasvõi Wolverine.
No kui nii võtta...kuigi isegi mu ema teab kes on Wolverine.sutsaki kirjutasCOLONNo ei saa nõustuda. See jutt on tegelikult absurde. Ma panen oma pea panti et 70 % eesti inimestest ei tea ühtegi x-men i tegelase nime. Mitte muidugi mina aga no mõtleme loogiliselt. Filmiveebi seltskond ( seal hulgas ka rutiinsete filmi vaatajate seltskond ) väga väike, veel väiksem on koomiksi fännide seltskond. Seega oletada, et inimene, kes x-men i tegelasi ei tunne, elab maa all, on ulmeline.Priit kirjutasCOLONSelle all mõtlesin ma seda, et see X-Men on üks kuulsamaid koomiksifrantsiise üldse ning isegi maa all elanud inimene peaks ära tundma kasvõi Wolverine.