Sõrmuste Isand: Kuninga Tagasitulek

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Girl17 » 08. September 2006, 14:21

nüüd sai see kah vaadatud ja mulle meeldis väga, hästi lahe oli...
It's your life, it's your soul, it's everything you give to him, it's my heart in your hands keep it or just let it fall, another stone placed in my wall.
Kasutaja avatar
Girl17
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas tam » 08. September 2006, 16:07

tundub nagu 100 aastat tagasi, kui ma hullumeelne LOTRi fänn olin. jeebus.. nüüd ma ei saa sellest hästi aru. ma kasvasin välja sellest ma arvan.
kahjuks juba kolmanda filmi ajaks juba. sellepärast ei nautinud seda nii väga. ja vaatamas käisin seda ka kas korra, maksimum kaks. ei mäleta eriti midagi.
tam
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas suslike » 12. Oktoober 2006, 20:44

see on nagu tõeliselt hea osa, minumeelest,
mul tõesti tulid ikka pisarad silma kui seda vatasin :)
ma ei tea kas mina olen loll, aga mul tekkis üks küsimus selle filmi kohta,
et seal lõpus, kuhu see frodo ikkagi läks koos Gandalfiga. Ma tean et see haldjate aeg oli läbi saanud aga ikkagi kuhu ta läks?
see küsimus on juba pikemat aega mulle pinda käinud :D
ja see kah, kas teid mitte ei häirinud see, et Sam ütles koguaeg Mister Frodo?
Kasutaja avatar
suslike
Batman alustab
Batman alustab

PostitusPostitas Peata Ratsanik » 23. Oktoober 2006, 00:22

Vääriline lõpp vapustavale triloogiale, mis siis viimase osaga lõpetas vääriliselt ka auhindade jagamisel ja korjas kinokassadest rekordilisi summasid. "Kuninga tagasitulek" pakub taas meeldejäävaid kaadreid nagu Sarumani hukk, Rohani väed Gondorile appi tormamas, Denethori hukk, lõpp Mount Doomil ja teised uhked stseenid.
Filmis tuleb tõeliselt esile teiste kääbikute tähtsus peale Frodo, eriti Sami tähtsus terves triloogias, kuna lõpus on näha, et temata poleks Frodo oma ülesannet mingil juhul lõpule viinud.
Samuti filmi lihtne ja pingevaba, värviküllane lõpp, mis erines raamatu osast päris kõvasti, tõstab esile süngust ja ohutunnet, mis tervet eelnenud triloogiat läbis.
Üks parimaid filme, mis eales tehtud!

10/10!
Peata Ratsanik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Mithrandir » 25. Oktoober 2006, 16:03

ma ei tea kas mina olen loll, aga mul tekkis üks küsimus selle filmi kohta,
et seal lõpus, kuhu see frodo ikkagi läks koos Gandalfiga. Ma tean et see haldjate aeg oli läbi saanud aga ikkagi kuhu ta läks?

Kui ma õieti mäletan siis kas mitte Surematulr Maale (Undying Land)?
Mithrandir
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas Kaari » 25. Oktoober 2006, 16:38

Mithrandir kirjutas:ma ei tea kas mina olen loll, aga mul tekkis üks küsimus selle filmi kohta,

Kui ma õieti mäletan siis kas mitte Surematulr Maale (Undying Land)?
Jah, nad läksid üle mere läände Surematude Maale ... Seal asub maiade linn ... kui ma õigesti mäletan.
Kaari
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas Reinuvader Rebane » 18. Detsember 2006, 21:57

vaatasin just taas üle Nelose pealt ja tuli selline huvitav mõte, just subtiitreid lugedes, et soome keelega koos on kuidagi loogiline Sõrmuste isandast osa saada, on ju teada et Tolkkien kasutas soome keelt haldjakeele loomisel . subtiitrid kõlasid justkui osa sellest maailmast.
see mulle aga küll ei meeldi kui meestel siuksed sorakad juuksed kõigil peas on.
Kasutaja avatar
Reinuvader Rebane
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Hea Aasta » 01. Jaanuar 2008, 23:00

Suhteliselt mõttetu lastefilm. Kindlasti mitte ei vääri 11 Oscarit!
Hea Aasta
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas eerik » 02. Jaanuar 2008, 01:08

Hea Aasta kirjutas:Suhteliselt mõttetu lastefilm. Kindlasti mitte ei vääri 11 Oscarit!

Sa ei ole lahe.
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 02. Jaanuar 2008, 11:33

Hea Aasta kirjutas:Suhteliselt mõttetu lastefilm. Kindlasti mitte ei vääri 11 Oscarit!

Secondeed!! 11 Oscari vääriline- absoluutselt mitte. Ja rezpect, mis see lahedus siia puutub?
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Peata Ratsanik » 02. Jaanuar 2008, 16:33

Forza kirjutas:

Secondeed!! 11 Oscari vääriline- absoluutselt mitte. Ja rezpect, mis see lahedus siia puutub?

Usun, et film vääris küll väga palju Oscareid, ent parim film oleks pidanud minema "Saladuste jõele". Muud pahandamist minu poolt seal suunas ei ole kuulda.
Peata Ratsanik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 02. Jaanuar 2008, 16:40

Peata Ratsanik kirjutas:
Forza kirjutas:

Usun, et film vääris küll väga palju Oscareid, ent parim film oleks pidanud minema "Saladuste jõele". Muud pahandamist minu poolt seal suunas ei ole kuulda.

Täpselt. See oli minu põhivihaargument. Selline film ei tohi võita parima filmi Oscarit. Heli ja muusika eest- okei, aga parimat filmi ja stsenaariumit küll mitte...
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 02. Jaanuar 2008, 17:20

Minu arust polnud kah midagi erilist, kuid ei ole ka just suurem fantaasiafänn. Nõustun, et film võis aastaid tagasi oma ajast ees olla ja eepiliselt kogu saaga lõpetada, kuid ausõna, niisugune film ei tohiks saada parima filmi kuldmehikest. Pealegi lõppes see film umbes 10 korda.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

Re: Sõrmuste Isand: Kuninga Tagasitulek

PostitusPostitas Cochrane » 29. Oktoober 2012, 07:27

Hullult suur tahtmine oleks kogu triloogia pikemad versioonid enne Kääbikut uuesti ära vaadata. Aja puudusel võib vist tegemata jääda... aga mine tea, vist nii umbes poolteist kuud veel aega. Igatahes kindel on see, et filmid väärivad iga kiidusõna, mis nende poole saadetud. Muidugi pole neil kahjuks eriti palju konkurentsi, selliseid suurejoonelisi ja eepilisi fantaasiaseiklusi on vähe.
Kasutaja avatar
Cochrane
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Re: Sõrmuste Isand: Kuninga Tagasitulek

PostitusPostitas Ronet » 29. Oktoober 2012, 07:39

Kuna Kääbiku tegevus leiab aset pre-LoTR, siis ei näe sellel üritusel mõtet.
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

EelmineJärgmine

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist