Ellujäämismäng

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Ellujäämismäng

PostitusPostitas H20H » 22. August 2006, 12:16

Ellujäämismäng
Stay Alive

Kui ühte mängurit on tabanud sama saatus, mis tema tegelaskuju seni veel väljalaskmata videomänguski, saab hukkunu sõber Hutch (Jon Foster) selle uue müstilise mängu enda kätte. Ta kutsub kokku kamba sõpru ja sõbrannasid, et veeta mõnus õhtu selle õdusmängu seltsis. Ei möödu kaua aega, kuni noorukid avastavad, et mäng elab oma kohutavat elu ja et mängusurm tähendab ka samasugust hukku päriselus. Jääb üle ainult mängu painavala saatanale kuidagi ots peale teha.

Täielikku tutvustust loe siit.
Kasutaja avatar
H20H
Eliit
 
Postitusi: 164
Liitunud: 25. Jaanuar 2006, 17:58

PostitusPostitas Gamma14 » 12. Detsember 2006, 22:35

Ei meeldinud eriti :(
Mingi selline koht jäi meelde, kus see October(või mis ta nimi oligi) tõmmati mingi ketiga lakke üles ja siis ta ütles sellele mõrvarile "Fuck yourself".
Mõttetu

4/10 Böö!
Kasutaja avatar
Gamma14
Raevunud härg
Raevunud härg
 
Postitusi: 151
Liitunud: 09. Detsember 2006, 17:03
Asukoht: The Infinite Darkness?

PostitusPostitas Priit » 30. Jaanuar 2007, 18:59

Nonii, sai siis see teenage slasher ära vaadatud. Ei saaks nüüd väga maha teha, kuna ma juba selline horrorisõber ning üldiselt ei vaata teenage slashereid kui katku ning minu esimeseks eelaimduseks ei ole "totaalne jamps". Sellised filmid ongi pigem meelelahutuseks, ning sügavat mõtet ega muud sellist ei tasu otsida.

Sisu oli tegelikult üsna normaalne, põhinedes siis [url=http://en.wikipedia.org/wiki/Elizabeth_Báthory]Elizabeth Bathory'l[/url] legendil/elulool (kuidas keegi heaks arvab). Näitlemine oli kokkuvõttes üsna kehva, mulle meeldis ainult Frankie Munizi etteaste, vb ka sellest tingitud, et ma Malcolmi suur fänn. Teistel väga viga ei olnud, mõni oli väga kohutav, mõni sai oma töö tehtud. Visuaalselt oli film tänapäeva standartitele kohane, erieffektide üle ei kurdaks ning meeldis ka see mäng. Kuigi selles suhtes kui mina suur gamer, kurdaks et survival-horror ei ole tavaliselt FPS, vaid hoopis 3rd person'is ning mängu kaamera on tavaliselt paika pandud juba, vähemalt mõndades kohtades. Muidugi üritatakse ka tuua tegelaste juurde mingeid emotsioone/mineviku sündmusi, täpsemalt siis peategelasele. Ka muidugi ei õnnestu see ning väga hale on seda üldiselt vaadata.

Aga no vähemalt meelelahutuse eest annan 5 punkti ära.
There was a HOLE here. It's gone now.
Kasutaja avatar
Priit
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 1973
Liitunud: 19. August 2005, 03:08
Asukoht: Kohtla Järve


Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 66 külalist

cron