Johnny Depp...ta lihtsalt on selline huvitav ja ligitõmbav kuju! Tahax teda kas ta päris elus ka nii kena kui ekraanil on ja kas ta on tegelikult ka selline koomik:P ma usun et on:)
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
Kindlasti ka Johnny Deppiga. Kuna ta tundub olevat väga huvitav ja tore, vaimukas inimene. Peale selle väga huvitavate ning originaalsete rollidega. Ja ta pole mingi snoob ka, kes kõik fännid p....e saadab.
Jaa ikka Johnny Deppiga - temaga võiks mõnes Prantsuse külakeses veini juua ja maailma asjade üle arutleda. Ja siis Ewan McGregori motikaid tahaks ka näha. Ja sõita tahaks nendega ka!
jumala eest, vähemastieesti näitlejategaon kohtutud küll ja küll.aga välismaalastest .... miks ma ei olnud küll siis olemas kui elas veel Humphrey Bogart? või Douglas Fairbanks või Buster Keaton? vot sellistega oleks tahtnud kohtuda. oh, ja Louis De Funes´ga. heameelega räägiks juttu sellise intelligentse daamiga nagu Catherine Deneuve. Bill Cosby´le viiks paar lotopiletit ja jooks koos kakaod.
oh teate: ma tahaks kõigi nende näitlejatega kohtuda kes mängisid Oru Valitsejas !!!!! eriti Molly Hectori ja Archie osatäitjatega.