Algab suurim piraatluseteemaline kohtuprotsess.

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee uudiste kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Forzelius » 02. November 2006, 12:27

Ok, ma saan aru sinu seisukohast, kuid ma tahtsin lihtsalt põhjendada Roberti seisukohta selel uudise kohta....
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Robert » 02. November 2006, 12:33

Endal kõige rohkem postitusi ja ikka ei tea veel elementaarseid reegleid. Vanu teemasid ei kaevata üles.
Robert
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Weirdo » 02. November 2006, 16:58

Sorry, aga mina pooldan piraatlust. Vähemalt niikaua, kui ma ise mingi tootja pole. Niigi kõik tahavad kogu aeg raha saada, võiks siis midagigi kunagigi tasuta saada...Miski pole kindlam, kui death and taxes :P
Kasutaja avatar
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas V » 02. November 2006, 21:05

V
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 02. November 2006, 21:17

Võib-olla oleks edukam samm piraatluse vähendamise ja inimeste ostmise suurendamiseks lihtsalt DVD-de ja heliplaatide odavamaks muutmine?
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Priit » 02. November 2006, 21:43

Fletchu kirjutas:Võib-olla oleks edukam samm piraatluse vähendamise ja inimeste ostmise suurendamiseks lihtsalt DVD-de ja heliplaatide odavamaks muutmine?

No see pole isegi probleem, kuid Eestis on probleem just filmide vähesus.
There was a HOLE here. It's gone now.
Kasutaja avatar
Priit
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Sepateus » 03. November 2006, 12:53

Kaido kirjutas:selline trikk nagu kasutajate mass trahvimine aitaks ilmselt

Kes oleks kontrollivaks ja täidesaatvaks organiks? No ma arvan, arvestades piraatluse suurt levikut oleks vaja justiitsministeeriumi alla teha kriminaalpoliitika - ja kohtute osakonna kõrvale teha piraatluse osakond. Lõpuks kui seda teed minna ja prioriteedid kanda just sellele suunale saame me arvatavsti näha võrdväärset palagani keskaegse nõiajahiga.
V kirjutas:sellest on v]imalik võitu saad.alihtsalt hävitada maailam meediavõrk,mis töötab 394 sputniku abil.selleks on internet.hävitada nned kõik ja asi korras krt.

Mida teeks maailm ilma internetita? Korras poleks siis ju midagi. Absoluutselt kõik toimub tänapäeval juba interneti teel. Interneti kadumine oleks vist võrreldav eelmise sajandi keskpaigast kukkumisega keskaega. Samas praegu riiki juhtiv generatsioon mäletab veel hästi kuidas käis töö ilma mobiiltelefonite ja internetita eks siis hakkame asju ajama samamoodi.
Fletchu kirjutas:Võib-olla oleks edukam samm piraatluse vähendamise ja inimeste ostmise suurendamiseks lihtsalt DVD-de ja heliplaatide odavamaks muutmine?

Keegi siin foorumis kirjutas, et kui hakata DVD-d müüma ka 15 EEK tükk ei kao piraatlus ikkagi kuhugi. Õigus ta ju on, ehk väheneb natuke aga kui on võimalik ikkagi midagi tasuta saada siis seda ka tehakse.
si vis pacem para bellum
Kasutaja avatar
Sepateus
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas V » 06. November 2006, 19:31

V
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Weirdo » 07. November 2006, 00:00

V kirjutas:
Sepateus kirjutas:Keegi siin foorumis kirjutas, et kui hakata DVD-d müüma ka 15 EEK tükk ei kao piraatlus ikkagi kuhugi. Õigus ta ju on, ehk väheneb natuke aga kui on võimalik ikkagi midagi tasuta saada siis seda ka tehakse.
minu puhul see kuangi ei kehtinud

Paraku enamiku puhul see ju kehtib.
Kasutaja avatar
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

Eelmine

Mine Uudised

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist