Moderaator: Meeskond
Võimalik spoiler kirjutas:"Saw II" meeldis küll natuke rohkem, ent kõige rämedam on muidugi see, üllatav, et "Hostel" selle kõrval K-16 sai. Leidub ribide lahtirebimist, sodiksplahvatanud päid ja kehi, ajuoperatsioon, lahtiste luumurdude tekkimiseni jäsemete väänamist, sodikshakitud sigadega inimeste uputamist, jala kivijurakaga sodiks peksmist, kettide naha küljest rebimist jpm.
Priit kirjutas:Parim lõks on see "valus vedelik". 6,5/10. Twist mudu nii üllatama ei pannud.
Forza kirjutas:Kas oli t'esti nii rets film siis, et Hostel on selle filmik'rval nagu l'vikuningas?
Kaidii kirjutas:Lugupeetud filmiveeb.ee foorumi külastajad!
Tegin mina hetke tagasi siia konto, et kirjutada siia üks toredakesekene kommentaarikene. Lugu siis nimelt selles, et et et. Eile, 3 novembril uurisin ma netist arvamusi Saw III kohta, et kas on hea film ja et kas tasub seda vaatama minna. Tulles siia ja lugedes siin neid osasid kommentaare tekkis tunne, et ohohooo, tuleb väga põnevalt hirmutav ja õudne film.
Pinge ja ärevus ja kõik see oli oli oli väga suur. Ja lootsin, et näen head, õudsat, ägedat filmi.
Aga.. võta näpust. Ei olnud see ju üldse jube ega õudne või mis iganes sõnadega seda filmi on iseloomustatud.. Ja ma ei tea. Ma tõesti tahaks neid inimesi näha, kes kiirabiga?! ära viidi selle filmi vaatamise ajal. No.. ma ei tea, polnud see ju üldse jube, mida sa sellest kiirabist siis kutsud? Prrh, ei mõista ma seda.
Igatahes. See film ei vastanud ÜLDSE minu lootustele/ootustele. Prrh.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 12 külalist