Moderaator: Meeskond
Sorry, ma siin nii värske alles, et kõik pole veel selge.Forza kirjutas:barbara novak kirjutas:Ewan McGregor on sündinud 31. märtsil, mitte 21.aprillil.
Selleks on Arutluste foorum-Filmiveebi vead...
Minu meelest ta peaasjalikult draamades mängibki: Trainspotting, Black Hawk Down, Young Adam, Eye of the Beholder, Stay jne. Peale Down With Love'i ei tulegi ette, et ta ühtki komöödiat oleks teinud. Hästi sugestiivne tüüp.Weirdo kirjutas:Hehee...sellel tüübil on võimas häälTegelt ka.
Olen temaga peaosas näinud vähe filme, aga neis on ta olnud mingi tuulepeast romantik. Minu meelest sobib hästi komöödianäitlejaks. Aga usun, et ta saaks hästi hakkama ka draamaga.
barbara novak kirjutas:Minu meelest ta peaasjalikult draamades mängibki: Trainspotting, Black Hawk Down, Young Adam, Eye of the Beholder, Stay jne. Peale Down With Love'i ei tulegi ette, et ta ühtki komöödiat oleks teinud. Hästi sugestiivne tüüp.Weirdo kirjutas:Hehee...sellel tüübil on võimas häälTegelt ka.
Olen temaga peaosas näinud vähe filme, aga neis on ta olnud mingi tuulepeast romantik. Minu meelest sobib hästi komöödianäitlejaks. Aga usun, et ta saaks hästi hakkama ka draamaga.
Selle peale meenub kohe, kuidas ta kord ütles: "[My fans] say, 'I've seen Star Wars and Moulin Rouge!. What else should we try to see you in?' I always tell 'em to get The Pillow Book (1996). That would be a bit of an eye-opener for them, wouldn't it?"Weirdo kirjutas:barbara novak kirjutas:Minu meelest ta peaasjalikult draamades mängibki: Trainspotting, Black Hawk Down, Young Adam, Eye of the Beholder, Stay jne. Peale Down With Love'i ei tulegi ette, et ta ühtki komöödiat oleks teinud. Hästi sugestiivne tüüp.Weirdo kirjutas:Hehee...sellel tüübil on võimas häälTegelt ka.
Ütlesin sellepärast, et olen näinud vaid kaht tema filmi. Komöödiat ja "Moulin Rouge" draama.
barbara novak kirjutas:Selle peale meenub kohe, kuidas ta kord ütles: "[My fans] say, 'I've seen Star Wars and Moulin Rouge!. What else should we try to see you in?' I always tell 'em to get The Pillow Book (1996). That would be a bit of an eye-opener for them, wouldn't it?"
Noh, võibolla võiksid panna - tegemist on tõesti hea näitlejaga, kes naljalt mingis crapis kaasa ei tee.Weirdo kirjutas:pole rõhku pannud tema filmide nägemisele.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist