Movies.ee ja Filmiveeb.ee ühinevad!

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee uudiste kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas LadyBug » 10. Oktoober 2006, 22:04

No mehed mis me ikka siin tühja vingume? Ega see liitumine meilt tükki küljest ära ei võta! ;)
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
Kasutaja avatar
LadyBug
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas V » 10. Oktoober 2006, 23:12

mina olen liitumise poolt!!!!! väga tore et me ühinemee
V
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Kaido » 10. Oktoober 2006, 23:31

Ma natukene räägin siis asjast lähemalt, kuna tundub. et paljudel kasutajatel on seoses selle asjaga probleeme. Siiski pole peaaegu keegi toonud mingit asjalikku põhjust, mis neil asja vastu on. Saan aru, et tuleb midagi uut ja paljud lihtsalt kardavad seda. Seetõttu räägin asjast lähemalt.

Siiamaani olen aru saanud, et peamised 2 probleemi on:
1) võivad tulla uued kasutajad, kellele meeldib laata pidada
2) kommertsus

Esimese oletuse kohta (tsiteerides H20H-d)
H20H kirjutas:See vesimene oletus on rohkem eksteemsustesse langemine, sest samas võivad juurde tulla ka ainult positiivsed kasutaja, kuid pigem ma usun, et tulemuseks on hoopis midagi mõlema vahepealset.

Teise näite koha pealt.. Mida te mõtele kommertsiga? Et lehel on bännerid (nagu neid siin ei oleks?) või et hakkame liitumise eest raha nõudma? naeruväärne. Võimalik, et kunagi ehk tuleb e-pood ja ajaleht, kuid oli ju sama idee meil ka filmiveebiga. Või mõtlete moviese kujundust, mis näeb kohati ehk kommertslik välja? noh, see puhtalt maitse asi.. eks ta natuke omapärane ehk ole küll. Peale selle, on filmiveebi eelarve 150.- eeki kuus, mis tuleb kõik minu taskust ning olgem ausad: selle summaga ei jõua piisava tasemeni..

Aga ma räägiksin siis ehk teile eelistest
Eelis nr. 1 Meile tuleb webmaster, kellel on aega asjaga tegeleda, seega tuleb regulaarselt palju uusi ja huvitavaid uuendusi.
Eelis nr. 2 Meil on teatud finantsiline tagapõhi all, seega ei teki enam probleeme, et kuu lõppudel leht kinni. Peale selle annab see võimaluse tulevikus ajalehte välja andma hakata või mida iganes.
Eelis nr. 3 Suurem lehe külastatavus, millega kaasneb ka suurem foorumi külastatavus, millega kaasneb rohkem toredaid ja asjalikke inimesi.
Eelis nr. 4 Andmebaasi ja meeskonna suurus kasvab - rohkem uudiseid ja ülevaateid.

Peale selle, ei muutu teie jaoks ehk suurt midagi, peale selle, et kujundus teine hakkab olema. Foorum, kasutajad jms säilub.
Nimi. nojah, kellele meeldib, kellele mitte. Asja nimeks hakkab olema ilmselt "filmiveeb movies.ee", kuid on veel lahtine.

Lõpetuseks. Kui kellegil on välja pakkuda konkreetseid põhjuseid, miks neile see asi vastu on (midagi enamat, kui kole nimi), siis tehku seda. Kui midagi sellist pole, pole mõtet siia teemasse läbustada. Ilma mõtteta postitused kustutakse.
Seega ootaksin mina parem uue lehe ära (äkki ei olegi nii õudne? äkki lause parem?!) ja kui siis midagi vastukarva on, tõstku kisa.

Minu ettepanek. Jääge ikka sama toredaks kui olete olnud ja ärge laske ennast visioonidest ja kartustest häirida. ;)

Head sügist.
Kasutaja avatar
Kaido
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Priit » 11. Oktoober 2006, 14:34

Kaido kirjutas:.
Eelis nr. 3 Suurem lehe külastatavus, millega kaasneb ka suurem foorumi külastatavus, millega kaasneb rohkem toredaid ja asjalikke inimesi.

Ausalt öeldes, ei mõista ma seda, kes garanteerib asjalikke inimesi?

Teiseks, movies.ee oleks nagu Hollywoodi esindaja eestis. Kõik uudised ja jutud ja ülevaated on enamus kõik kas kassahittide, suure eelarvega või Hollywoodi kohta.

Kolmandaks. Finantsiline tagapõhi? Kas tõesti on see nii suur mure? Arvan, et mitte. Tuhat teist saiti saavad läbi kas kasutajate või moderaatorite annetustega.

Neljandaks. Oleks pidanud ka rahvalt ennem arvamust küsima.

Aga jah, liitumine või mitte, mina jätkan siin käimist kasvõi toredate kasutajate pärast. ;)

Ja ei saa ka mainimata jätta korduvaid rünnakuid movies.ee'lt, kas siis tavakasutajatelt või mitte.
There was a HOLE here. It's gone now.
Kasutaja avatar
Priit
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas crackhead » 11. Oktoober 2006, 14:52

V kirjutas:boikott

sell-outs
ja mitte ühinemise,vaid selle detailide pärast.
kasvõi movies.ee

samad sõnad
Viimane vaadatud film: On Golden Pond 9/10
Viimane ostetud DVD: Blood Diamond 10/10

Pilt
Kasutaja avatar
crackhead
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Robert » 11. Oktoober 2006, 15:07

Kaido kirjutas:Ilma mõtteta postitused kustutakse.

Minu teada kehtib Eestis sõnavabadus ja kui keegi siia mingit offtopicut ei kirjuta, siis on oma arvamuse avaldamine lubatud! Kui ei meeldi kellegi arvamus, siis selle nahhaalne ära kustutamine on väga ebaviisakas ja veel mõttetum, kui see postitus võis olla. Ja üldiselt nõustun Priidu, Fletchu, crackheadi ja teiste arvamustega, kuid kuna see on juba otsustatud, siis pole enam midagi teha.
Robert
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas kbong » 11. Oktoober 2006, 16:46

Mis vingumine?

See ju hea, kui kaks filmiteemalist portaali jõud ühendavad..
Igatahes - palju õnne!
Kasutaja avatar
kbong
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Weirdo » 11. Oktoober 2006, 18:43

Kõige üllatavam uudis siin. Algul mõtlesin, et keegi teeb nalja. Eriti peale movies.ee toetajate "häkkereid" siin.
Kahjuks pean tunnistama, et olen konservatiivne ja mulle eriti ei meeldi, et Filmiveeb ja Movies.ee ühinevad. Seda ennekõike sellepärast nagu eelpoolgi mainitud, et äkki tuleb uusi kasutajaid, ülbeid ja sisutühjade positustega ning Filmiveebi vanad kasutajad enam ei tule postitama.

Vähemalt võiks Filmiveeb ikka nimeks jääda. Eesti sait ikkagi.
Aga siiski, loodan parimat. Et veel paremaks areneks. Eks näis.
Kasutaja avatar
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 11. Oktoober 2006, 21:21

Robert ja mina oleme huvitatud müstilisest postitus(t)e muutumisest. Nimelt, kui mu mälu mind ei peta, oli V postitus eelnevalt teistsugune ja sugugi mitte nii positiivse häälestusega kui antud hetkel. Sellele väitele annab tõestust ja crackheadi tsitaat, kus on nähtaval siis algne postitus.

Mis toimub? Kiuslikud ühinemise pooldajad on otsustanud vägivaldselt inimesi ümber meelestada? ;)
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas crackhead » 11. Oktoober 2006, 21:34

Fletchu kirjutas:Robert ja mina oleme huvitatud müstilisest postitus(t)e muutumisest. Nimelt, kui mu mälu mind ei peta, oli V postitus eelnevalt teistsugune ja sugugi mitte nii positiivse häälestusega kui antud hetkel. Sellele väitele annab tõestust ja crackheadi tsitaat, kus on nähtaval siis algne postitus.

Mis toimub? Kiuslikud ühinemise pooldajad on otsustanud vägivaldselt inimesi ümber meelestada? ;)

usun, et tegu on V sarkastilise huumoriga (või siis tehti talle ajupesu)
Viimane vaadatud film: On Golden Pond 9/10
Viimane ostetud DVD: Blood Diamond 10/10

Pilt
Kasutaja avatar
crackhead
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Wisegirl » 11. Oktoober 2006, 22:30

Mina lihtsalt arvan, et filmiveeb.ee kõlab ilusamini kui movies.ee. Eesti keel on ikka jube ilus. :pööritus: ;)
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Kasutaja avatar
Wisegirl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Robert » 11. Oktoober 2006, 22:32

crackhead kirjutas:
Fletchu kirjutas:Robert ja mina oleme huvitatud müstilisest postitus(t)e muutumisest. Nimelt, kui mu mälu mind ei peta, oli V postitus eelnevalt teistsugune ja sugugi mitte nii positiivse häälestusega kui antud hetkel. Sellele väitele annab tõestust ja crackheadi tsitaat, kus on nähtaval siis algne postitus.

usun, et tegu on V sarkastilise huumoriga (või siis tehti talle ajupesu)

No aga kas mitte ka Ladybug polnud asjale vastu?
Robert
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas kbong » 11. Oktoober 2006, 23:26

Hihi, mis häkkerid jälle tegutsevad?
Kasutaja avatar
kbong
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Taavi » 11. Oktoober 2006, 23:30

Ma kirjutan ka veidi siia ..

Siin mainiti ennem, et toimus movies.ee-d toetavate häkkerite rünnak. Suhteliselt samalaadseid (vaenulikke) üleskutseid leiab ka Movies.ee portaalist, kus on kirjas, et FV on parim jms ,, ehk täpselt vastupidi .. see teema sai ühiselt ka tõstatatud ning tegelt kummagi tiimist ükski liige selle taga pole - see mingi väline vaenu õhutamine ..

Kui me Movies.ee esindajatega kokku saime, siis oli üks suur üllatus ka see, et meie vastaslaua taga istus ka meie igapäeva elu häid tuttavaid. Seda, et nad Movies.ee-ga tegelevad, polnud meil aimugi :) .. nii, et kõike juhtub.

Üheskoos oleme selgelt tugevamad ning suudame ehk ka igapäeva elus pildil püsida. Ja foorum jääb endiselt meie oma ning kõik see hea seltskond siin jääb meile alles :)
Taavi
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Kaido » 11. Oktoober 2006, 23:30

ei oska öelda.. natuke kahtlane ehk on küll..
Aga ise sain teie arvamusest juba aru, seega ei mängi see mingit rolli.
Kasutaja avatar
Kaido
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

EelmineJärgmine

Mine Uudised

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist