Moderaator: Meeskond
H20H kirjutas:See vesimene oletus on rohkem eksteemsustesse langemine, sest samas võivad juurde tulla ka ainult positiivsed kasutaja, kuid pigem ma usun, et tulemuseks on hoopis midagi mõlema vahepealset.
Kaido kirjutas:.
Eelis nr. 3 Suurem lehe külastatavus, millega kaasneb ka suurem foorumi külastatavus, millega kaasneb rohkem toredaid ja asjalikke inimesi.
V kirjutas:boikott
sell-outs
ja mitte ühinemise,vaid selle detailide pärast.
kasvõi movies.ee
Kaido kirjutas:Ilma mõtteta postitused kustutakse.
Fletchu kirjutas:Robert ja mina oleme huvitatud müstilisest postitus(t)e muutumisest. Nimelt, kui mu mälu mind ei peta, oli V postitus eelnevalt teistsugune ja sugugi mitte nii positiivse häälestusega kui antud hetkel. Sellele väitele annab tõestust ja crackheadi tsitaat, kus on nähtaval siis algne postitus.
Mis toimub? Kiuslikud ühinemise pooldajad on otsustanud vägivaldselt inimesi ümber meelestada? ;)
crackhead kirjutas:Fletchu kirjutas:Robert ja mina oleme huvitatud müstilisest postitus(t)e muutumisest. Nimelt, kui mu mälu mind ei peta, oli V postitus eelnevalt teistsugune ja sugugi mitte nii positiivse häälestusega kui antud hetkel. Sellele väitele annab tõestust ja crackheadi tsitaat, kus on nähtaval siis algne postitus.
Mis toimub? Kiuslikud ühinemise pooldajad on otsustanud vägivaldselt inimesi ümber meelestada? ;)
usun, et tegu on V sarkastilise huumoriga (või siis tehti talle ajupesu)
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist