Moderaator: Meeskond
V kirjutas:defineeri õiget meesterahvast.crackhead kirjutas:Mul kama kaks, sest õiged meesterahvad seksi ostma ei pea ja ma loodan selliseks hauani jääda
siis on sul arusaam asjast tõesti limiteeritud.crackhead kirjutas:V kirjutas:defineeri õiget meesterahvast.crackhead kirjutas:Mul kama kaks, sest õiged meesterahvad seksi ostma ei pea ja ma loodan selliseks hauani jääda
need, kes ei pea litsimajas käima
siis on sul arusaam asjast tõesti limiteeritud.V kirjutas:crackhead kirjutas:defineeri õiget meesterahvast.V kirjutas:[quote="crackhead"]Mul kama kaks, sest õiged meesterahvad seksi ostma ei pea ja ma loodan selliseks hauani jääda
need, kes ei pea litsimajas käima
Priit kirjutas:Ja see, kes peksab oma naist for example on õige mees?
crackhead kirjutas:Priit kirjutas:Ja see, kes peksab oma naist for example on õige mees?
see pole mitte mees, vaid siga hoopis, õigest mehest rääkimata
On palju mehi,kellel on kas naine või pruut,kuid käivad seksi ostmas ikka,sest naine ei paku piisavalt palju seksi.(most women are like that).
kle õige mees ei osta seksi naiselt kes on nii kergesti kääte saadav ja müüb ennast...nii madalele õige mees ei lasku.
DjD kirjutas:prostitutsioon : sellist asja ei saa mingil määral lubada või ss mingil määral mitte
ja need kes naisi pexavad we ... krt plaza taga nägin yks koed kuida yks venku yht plikat peksis, ega ei olnud kyll ilus vaatepilt. oleks tahtnud sellele tyybile pexa kyll anda aga sellistele ei piisa natukesest ja ma ei ole selline ka kes nii palju talle annaks..
ja natukene veel teemast mööda ... ja kui oleks ma vahele läinud sis oleks pärast see neiu eemal võib-olla selle eest et tüüp peksa sai veel rohkem ise saanudja minu arust osad siuksed naised keda mehed peksavad on ka sellised, et kui on jälle korralikult peksa saanud sis natuke nutavad ja lähevad mehe juurde tagasi ja ise vabandavad ja räägivad kuidas nad ikke oma meest (see kes sis teda peksid) armastavad
:P:P
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist