Moderaator: Meeskond
Robert kirjutas:No kui võtta mingi kino kuskil setumaal, siis jah on soovituslik, aga Tallinna kinodes on väga-väga palju kordi näinud, kuidas pole väiksemaid filmidele sisse lastud. Kontroll on küll olemas. Ja pealegi ENSV-ga pole näiteks alkoholi müümist küll mõtet võrrelda, sest ka praegult ei saa alaealised seda lihtsalt osta.
crackhead kirjutas:Robert kirjutas:No kui võtta mingi kino kuskil setumaal, siis jah on soovituslik, aga Tallinna kinodes on väga-väga palju kordi näinud, kuidas pole väiksemaid filmidele sisse lastud. Kontroll on küll olemas. Ja pealegi ENSV-ga pole näiteks alkoholi müümist küll mõtet võrrelda, sest ka praegult ei saa alaealised seda lihtsalt osta.
enamikest väikepoodidest saab
Robert kirjutas:
No kui võtta mingi kino kuskil setumaal, siis jah on soovituslik, aga Tallinna kinodes on väga-väga palju kordi näinud, kuidas pole väiksemaid filmidele sisse lastud. Kontroll on küll olemas. Ja pealegi ENSV-ga pole näiteks alkoholi müümist küll mõtet võrrelda, sest ka praegult ei saa alaealised seda lihtsalt osta.
V kirjutas:ega jh.kinos on see kord range.Kui olin 11,läksin K-12 filmile ning küsiti dokumenti kõigil lastel,isegi nendelt,kes vanemad nägid välja või olidki.
ning ma ei saanud.
K-14 puhul proovisin uuesti kui olin 13,jälle ei saanud.Ning sama ka K-16 puhul.
Nii,et see süsteem,vähemalt Tallinna kinodes,on kord olemas.
mõni vanem on üritanud ära moosida,et lapsel ontugev psüühika ja blbla,kuid on lahkunud hapu näoga kõik.
dokumenti ei nõuta?Tallinnas nõutakse.mitte,et mind see enam huvitaks,mul ei küsita enam.Priit kirjutas:V kirjutas:ega jh.kinos on see kord range.Kui olin 11,läksin K-12 filmile ning küsiti dokumenti kõigil lastel,isegi nendelt,kes vanemad nägid välja või olidki.
ning ma ei saanud.
K-14 puhul proovisin uuesti kui olin 13,jälle ei saanud.Ning sama ka K-16 puhul.
Nii,et see süsteem,vähemalt Tallinna kinodes,on kord olemas.
mõni vanem on üritanud ära moosida,et lapsel ontugev psüühika ja blbla,kuid on lahkunud hapu näoga kõik.
Ise olen 13 ja pääsen vabalt K-14'le, vähemalt Astris.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist