Moderaator: Meeskond
crackhead kirjutas:mul on hetkel käsil hullumeelsuse piirini jõudnud deppindus:
Reedel: Ükskord Mehhikos
Laupäeval: Donnie Brasco
Pühapäeval: Kariibi mere piraadid 1
Eile oli puhkepäev
Täna: Edward Käärkäsi
Homme ilmselt: Kariibi mere piraadid 2
Forza kirjutas:Esiteks, kust sa Eestist said Donnie Brasco, Ükskord Mehhikos ja Edward Käärkäe, palun ütle, kust sa need said, kuna tahaks neid oma kogusse..
Reinuvader Rebane kirjutas:Donnie Brascot, Once Upon A Time In Mexico´t näidati soome Tvs
muide JD abiellub vist.
Weirdo kirjutas:Reinuvader Rebane kirjutas:Donnie Brascot, Once Upon A Time In Mexico´t näidati soome Tvs
muide JD abiellub vist.
Lugesin ka alles hiljuti sellist uudist. Kahjuks täpsemalt ei jõudnudki veel lugeda. Silm jäi peale, et mustlasstiilis pulm, mitu päeva.
Ei tea, kas lõpuks tõesti kavatseb Depp Vanessa nime ära "rikkuda"?
Reinuvader Rebane kirjutas:Donnie Brascot, Once Upon A Time In Mexico´t näidati soome Tvs
muide JD abiellub vist.
hau kirjutas:Forza kirjutas:Esiteks, kust sa Eestist said Donnie Brasco, Ükskord Mehhikos ja Edward Käärkäe, palun ütle, kust sa need said, kuna tahaks neid oma kogusse..
Ma võin ise öelda, et ma nägin Donnie Brascot ja Edwardit VIST Tallinna kaubamaja videopoes. Või Viru Keskuse filmipoes. Laupäeval käisin seal siis sattus silma, aga ei mäleta täpselt kummas poes.
Mina laenutasin eelmisel nädalal Videoplanetist.Forza kirjutas:kust võiks saada Once upon a time in Mexico..
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist