Hm, esiteks on päris põnev lugeda siia teemasse eelnevalt "Serenity" kohta kirjutatud kommentaare, eesotsas He omadega. Ei suudaks ise enda emotsioone paremini väljendadagi. Not. Ehk siis olgugi, et He vist enam kasutajana aktiivne pole, siis tahaks väga mõnda ta statement'i kommenteerida. Esiteks, teevad minu arvates need "B kategooria näitlejad" silmad ette ka paljudele Hollywoodi esikstaaridele. Kuigi jah, oletan, et kui Steve Martin Captain Mal'i mängima oleks pandud, oleks film kõvasti paremini välja kukkunud. Teiseks- halb screenwriting?
Hoban 'Wash' Washburn: This landing is gonna get pretty interesting.
Capt. Malcolm Reynolds: Define "interesting".
Hoban 'Wash' Washburn: [deadpan] Oh God, oh God, we're all going to die? Kust otsast see halb on??
Närvidele käib, kui tüübid niizama mölirgamise pärast mölirgasevad.
Kuigi nii karmi hinnangut, nagu mõned kasutajad siin jaganud on, ma "Serenityle" ei annaks, on see siiski minu arvates nõrgem kui "Firefly". "Firefly's" oli
actioni ja mõnusa dialoogi suhe paremini paigas, mis on tegelikult arusaadav, sest "Serenityga" püüti julmalt
canceldatud "Firefly'le" enam-vähem korralik lõpp teha. Mis aga paratamatult tähendas, et sinna oli korraga, täpselt nagu "Dollhouse'i" viimase osa puhulgi, liiga palju sündmustikku sisse pressitud. Jeah, sündmustiku all pean silmas heade tegelaste ära tapmist. Igatahes ei tahaks ma näha enam ei "Serenity" ega ka mitte "Dollhouse'i" järge, sest mõlemas õnnestus neil lõpuks mu lemmiktegelane maha koksata.