Neljas Visa hing tuleb juba järgmisel aastal

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee uudiste kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Kahn19 » 08. September 2006, 15:53

Ei jõua ära oodata,ma olen kindlasti esilinastusel kohal :)) see ongi nüüd kui Miami Vice nähtu ainuke film mida tasub oodata :))
Kasutaja avatar
Kahn19
Bond, James Bond
Bond, James Bond

to V

PostitusPostitas Kahn19 » 08. September 2006, 16:00

V sinu juttu peale tahaks küsida et milline normaalne inimene kellel on vanust kellel on vanust rohkem kui 14aastat eelistaks Die Hard 4 asemel minna vaatama Spider-Man 3,Shrek the Third,Pirates of the Caribbean 3 ,Fantastic Four and the Silver Surfer,Evan Almighty,arry Potter and the Order of the Phoenix või Simpsons Movie vot sellist inimest tahaks ma näha :))
Kasutaja avatar
Kahn19
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Re: to V

PostitusPostitas V » 10. September 2006, 01:19

V
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Priit » 10. September 2006, 11:20

Kahn19 kirjutas:V sinu juttu peale tahaks küsida et milline normaalne inimene kellel on vanust kellel on vanust rohkem kui 14aastat eelistaks Die Hard 4 asemel minna vaatama Spider-Man 3,Shrek the Third,Pirates of the Caribbean 3 ,Fantastic Four and the Silver Surfer,Evan Almighty,arry Potter and the Order of the Phoenix või Simpsons Movie vot sellist inimest tahaks ma näha :))

Miks sa arvad, et Simpsonid on lastele?
There was a HOLE here. It's gone now.
Kasutaja avatar
Priit
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Kahn19 » 10. September 2006, 11:28

Priit kirjutas:
Kahn19 kirjutas:V sinu juttu peale tahaks küsida et milline normaalne inimene kellel on vanust kellel on vanust rohkem kui 14aastat eelistaks Die Hard 4 asemel minna vaatama Spider-Man 3,Shrek the Third,Pirates of the Caribbean 3 ,Fantastic Four and the Silver Surfer,Evan Almighty,arry Potter and the Order of the Phoenix või Simpsons Movie vot sellist inimest tahaks ma näha :))

Miks sa arvad, et Simpsonid on lastele?

Noh kindlasti vaatavad seda ka täiskasvanud aga lihtsalt,kas nad on ka nõus selle vaatamise eest raha maksma?
Kasutaja avatar
Kahn19
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Kahn19 » 10. September 2006, 11:33

V kirjutas:
sa imestad kui palju neid inimesi on.
stastika näitas,et eelmised osad olid 40-70 protsendi ulatuses täiskasvanute külastatud.
ja seda ianutl seetõttu,et enamus noori käivad kinos,mida ei saa täiskavanute kohta öelda.
uuri statistikat järgmine kord,laps.

see on esmaklassiline atraktsioon.kui sa tead,mida see süõna tähendab muidugi. :pööritus:[/quote

ega jah statistikat ma uurinud pole,lihtsalt ütlesin oma arvamuse
Kasutaja avatar
Kahn19
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Eelmine

Mine Uudised

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist