Moderaator: Meeskond
Kahn19 kirjutas:V sinu juttu peale tahaks küsida et milline normaalne inimene kellel on vanust kellel on vanust rohkem kui 14aastat eelistaks Die Hard 4 asemel minna vaatama Spider-Man 3,Shrek the Third,Pirates of the Caribbean 3 ,Fantastic Four and the Silver Surfer,Evan Almighty,arry Potter and the Order of the Phoenix või Simpsons Movie vot sellist inimest tahaks ma näha
Priit kirjutas:Kahn19 kirjutas:V sinu juttu peale tahaks küsida et milline normaalne inimene kellel on vanust kellel on vanust rohkem kui 14aastat eelistaks Die Hard 4 asemel minna vaatama Spider-Man 3,Shrek the Third,Pirates of the Caribbean 3 ,Fantastic Four and the Silver Surfer,Evan Almighty,arry Potter and the Order of the Phoenix või Simpsons Movie vot sellist inimest tahaks ma näha
Miks sa arvad, et Simpsonid on lastele?
sa imestad kui palju neid inimesi on.V kirjutas:Kahn19 kirjutas:V sinu juttu peale tahaks küsida et milline normaalne inimene kellel on vanust kellel on vanust rohkem kui 14aastat eelistaks Die Hard 4 asemel minna vaatama Spider-Man 3,Shrek the Third,Pirates of the Caribbean 3 ,Fantastic Four and the Silver Surfer,Evan Almighty,arry Potter and the Order of the Phoenix või Simpsons Movie vot sellist inimest tahaks ma näha
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist