Neljas Visa hing tuleb juba järgmisel aastal

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee uudiste kommenteerimiseks.

ModeraatorCOLON Meeskond

Kasutaja avatar
Kahn19
Bond, James Bond
Bond, James Bond
PostitusiCOLON 447
LiitunudCOLON 27. Mai 2006, 03:36
AsukohtCOLON Tallinn

Postitus Postitas Kahn19 »

Ei jõua ära oodata,ma olen kindlasti esilinastusel kohal :)) see ongi nüüd kui Miami Vice nähtu ainuke film mida tasub oodata :))
Kasutaja avatar
Kahn19
Bond, James Bond
Bond, James Bond
PostitusiCOLON 447
AsukohtCOLON Tallinn

to V

V sinu juttu peale tahaks küsida et milline normaalne inimene kellel on vanust kellel on vanust rohkem kui 14aastat eelistaks Die Hard 4 asemel minna vaatama Spider-Man 3,Shrek the Third,Pirates of the Caribbean 3 ,Fantastic Four and the Silver Surfer,Evan Almighty,arry Potter and the Order of the Phoenix või Simpsons Movie vot sellist inimest tahaks ma näha :))
V
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 905
LiitunudCOLON 16. Märts 2006, 15:24

Re: to V

Postitus Postitas V »

Viimati muutis 1, V, muudetud 9 korda kokku.
Kasutaja avatar
Priit
Ristiisa
Ristiisa
PostitusiCOLON 1973
LiitunudCOLON 19. August 2005, 03:08
AsukohtCOLON Kohtla Järve

Postitus Postitas Priit »

Kahn19 kirjutasCOLONV sinu juttu peale tahaks küsida et milline normaalne inimene kellel on vanust kellel on vanust rohkem kui 14aastat eelistaks Die Hard 4 asemel minna vaatama Spider-Man 3,Shrek the Third,Pirates of the Caribbean 3 ,Fantastic Four and the Silver Surfer,Evan Almighty,arry Potter and the Order of the Phoenix või Simpsons Movie vot sellist inimest tahaks ma näha :))
Miks sa arvad, et Simpsonid on lastele?
There was a HOLE here. It's gone now.
Kasutaja avatar
Kahn19
Bond, James Bond
Bond, James Bond
PostitusiCOLON 447
AsukohtCOLON Tallinn

Priit kirjutasCOLON
Kahn19 kirjutasCOLONV sinu juttu peale tahaks küsida et milline normaalne inimene kellel on vanust kellel on vanust rohkem kui 14aastat eelistaks Die Hard 4 asemel minna vaatama Spider-Man 3,Shrek the Third,Pirates of the Caribbean 3 ,Fantastic Four and the Silver Surfer,Evan Almighty,arry Potter and the Order of the Phoenix või Simpsons Movie vot sellist inimest tahaks ma näha :))
Miks sa arvad, et Simpsonid on lastele?
Noh kindlasti vaatavad seda ka täiskasvanud aga lihtsalt,kas nad on ka nõus selle vaatamise eest raha maksma?
Kasutaja avatar
Kahn19
Bond, James Bond
Bond, James Bond
PostitusiCOLON 447
AsukohtCOLON Tallinn

V kirjutasCOLON
sa imestad kui palju neid inimesi on.
stastika näitas,et eelmised osad olid 40-70 protsendi ulatuses täiskasvanute külastatud.
ja seda ianutl seetõttu,et enamus noori käivad kinos,mida ei saa täiskavanute kohta öelda.
uuri statistikat järgmine kord,laps.

see on esmaklassiline atraktsioon.kui sa tead,mida see süõna tähendab muidugi. :pööritus:[/quote

ega jah statistikat ma uurinud pole,lihtsalt ütlesin oma arvamuse
BUTTON_POST_REPLY