Johnny Depp

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee näitlejate kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas V » 03. September 2006, 23:38

V
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LadyBug » 04. September 2006, 06:35

V kirjutas:
Weirdo kirjutas:Kui ta tõesti nii arvab, siis on kahju. Ma ei mäleta, et ta kunagi endast heal arvamusel oleks olnud. Ja tegelikult ma seda arvamust talle pahaks ei pane. Sest kui palju on tal fänne, kes fännavad teda peamiselt/ainult captain Jack Sparrow(välimust, käitumine) rolli või siis ainult Johnny välimuse pärast.
kõik,kes fänanvad näitlejat,siis alati mängib välimus rolli,kõigi jaoks.Iga viimse fänni jaoks.
Kuid välimus ja nooruslikkus on erinevad asjad.Tema välimus jääb sellisena surmani.

RÄÄGI ENDA EEST!!!
Ma olen näinud väga..väga paljusid tema filme ja ma ütlen et ta on kohutavalt hea näitleja...väga vaimukas ja loov. Heade annetega! Mitte ainult välimus ei mängi rolli!!
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
Kasutaja avatar
LadyBug
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas hau » 04. September 2006, 15:25

V kirjutas:kõik,kes fänanvad näitlejat,siis alati mängib välimus rolli,kõigi jaoks.Iga viimse fänni jaoks.

Ei.
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Weirdo » 04. September 2006, 16:10

V kirjutas:
Weirdo kirjutas:Kui ta tõesti nii arvab, siis on kahju. Ma ei mäleta, et ta kunagi endast heal arvamusel oleks olnud. Ja tegelikult ma seda arvamust talle pahaks ei pane. Sest kui palju on tal fänne, kes fännavad teda peamiselt/ainult captain Jack Sparrow(välimust, käitumine) rolli või siis ainult Johnny välimuse pärast.
kõik,kes fänanvad näitlejat,siis alati mängib välimus rolli,kõigi jaoks.Iga viimse fänni jaoks.
Kuid välimus ja nooruslikkus on erinevad asjad.Tema välimus jääb sellisena surmani.

Mina selliseid üldistusi ei teeks, et absoluutselt kõigi jaoks. On ka fänne inetutel vms. näitlejatel. Tegelikult üritasin ma öelda, et tal on palju fänne, kes fännavad teda ainult Jack Sparrow rolli või ainult tema välimuse pärast. Ma arvan, et "õigele fännile" lähevad rohkem korda näitleja filmid ja tema enda isiksus (ja ka välimus).
Kasutaja avatar
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LadyBug » 04. September 2006, 16:55

Weirdo kirjutas:
V kirjutas:

Mina selliseid üldistusi ei teeks, et absoluutselt kõigi jaoks. On ka fänne inetutel vms. näitlejatel. Tegelikult üritasin ma öelda, et tal on palju fänne, kes fännavad teda ainult Jack Sparrow rolli või ainult tema välimuse pärast. Ma arvan, et "õigele fännile" lähevad rohkem korda näitleja filmid ja tema enda isiksus (ja ka välimus).

Just nii Weirdo...
Ei saa ainult ühe filmi või ainult välimuse pärast fännata noh saab küll aga siis ma ütleks et fännatakse just nimelt filmi või välimust aga mitte inimest ise. Jah muidugi on Johnny Depp väga ilus. Aga on ka palju muid põhjusi miks teda fännata...kui seda just fännamiseks nimetada saab....aga paljude lemmik ta juba kord on. Brad Pitt on ju ka väga ilus mees...sama hästi võiks öelda et ta meeldib ainult välimuse pärast..aga ei ole nii, mulle ta üldse ei meeldi...ma lihtsalt ei tea temast piisavalt ja pole eriti ta filme näinud...Aga deppiga on täpselt vastupidi...niiet ei ole see välimus midagi nii ainuke asi miks keegi meeldida võiks.
Kasutaja avatar
LadyBug
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Forzelius » 04. September 2006, 17:30

LadyBug kirjutas:
Weirdo kirjutas:
V kirjutas:[quote="Weirdo"]Kui ta tõesti nii arvab, siis on kahju. Ma ei mäleta, et ta kunagi endast heal arvamusel oleks olnud. Ja tegelikult ma seda arvamust talle pahaks ei pane. Sest kui palju on tal fänne, kes fännavad teda peamiselt/ainult captain Jack Sparrow(välimust, käitumine) rolli või siis ainult Johnny välimuse pärast.

Just nii Weirdo...
Ei saa ainult ühe filmi või ainult välimuse pärast fännata noh saab küll aga siis ma ütleks et fännatakse just nimelt filmi või välimust aga mitte inimest ise. Jah muidugi on Johnny Depp väga ilus. Aga on ka palju muid põhjusi miks teda fännata...kui seda just fännamiseks nimetada saab....aga paljude lemmik ta juba kord on. Brad Pitt on ju ka väga ilus mees...sama hästi võiks öelda et ta meeldib ainult välimuse pärast..aga ei ole nii, mulle ta üldse ei meeldi...ma lihtsalt ei tea temast piisavalt ja pole eriti ta filme näinud...Aga deppiga on täpselt vastupidi...niiet ei ole see välimus midagi nii ainuke asi miks keegi meeldida võiks.[/quote]

Äkki ta sellpärast ei meeldigi sulle...
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LadyBug » 04. September 2006, 18:15

Forza kirjutas:
LadyBug kirjutas:
Weirdo kirjutas:[quote="V"][quote="Weirdo"]Kui ta tõesti nii arvab, siis on kahju. Ma ei mäleta, et ta kunagi endast heal arvamusel oleks olnud. Ja tegelikult ma seda arvamust talle pahaks ei pane. Sest kui palju on tal fänne, kes fännavad teda peamiselt/ainult captain Jack Sparrow(välimust, käitumine) rolli või siis ainult Johnny välimuse pärast.

Just nii Weirdo...
Ei saa ainult ühe filmi või ainult välimuse pärast fännata noh saab küll aga siis ma ütleks et fännatakse just nimelt filmi või välimust aga mitte inimest ise. Jah muidugi on Johnny Depp väga ilus. Aga on ka palju muid põhjusi miks teda fännata...kui seda just fännamiseks nimetada saab....aga paljude lemmik ta juba kord on. Brad Pitt on ju ka väga ilus mees...sama hästi võiks öelda et ta meeldib ainult välimuse pärast..aga ei ole nii, mulle ta üldse ei meeldi...ma lihtsalt ei tea temast piisavalt ja pole eriti ta filme näinud...Aga deppiga on täpselt vastupidi...niiet ei ole see välimus midagi nii ainuke asi miks keegi meeldida võiks.[/quote]

Äkki ta sellpärast ei meeldigi sulle...[/quote]

Just nimelt...ja see ongi tõestus sellele et välimus ei ole oluliseim...vb kui ma ei teaks deppi teisi filme ja üldse temast midagi siis ta ka mulle ei meeldiks...nojah...algul ju oligi nii.
Kasutaja avatar
LadyBug
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas V » 04. September 2006, 21:50

V
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas V » 04. September 2006, 21:54

V
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas V » 04. September 2006, 21:55

V
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LadyBug » 05. September 2006, 16:31

V kirjutas:
LadyBug kirjutas:
V kirjutas:[quote="Weirdo"]Kui ta tõesti nii arvab, siis on kahju. Ma ei mäleta, et ta kunagi endast heal arvamusel oleks olnud. Ja tegelikult ma seda arvamust talle pahaks ei pane. Sest kui palju on tal fänne, kes fännavad teda peamiselt/ainult captain Jack Sparrow(välimust, käitumine) rolli või siis ainult Johnny välimuse pärast.

RÄÄGI ENDA EEST!!!
Ma olen näinud väga..väga paljusid tema filme ja ma ütlen et ta on kohutavalt hea näitleja...väga vaimukas ja loov. Heade annetega! Mitte ainult välimus ei mängi rolli!!
on sul problemme lugemisega?
kes kRT on öelnud,et ainult.

ning mängib,ja see on fakt.Kui tal oleks nt. William H. Macy välimus,oleks teie arusaam erinev temast...kuid see ei tähenda,et ta ei meeldiks näitlejana.
Välimus mänib alati rolli.See on ammutuntud fakt.[/quote]

Noh kui sinu puhul nii on siis arvata on!
Seega räägi jällegi enda eest!
Kasutaja avatar
LadyBug
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas LadyBug » 05. September 2006, 16:33

V kirjutas:
LadyBug kirjutas:
Weirdo kirjutas:[quote="V"][quote="Weirdo"]Kui ta tõesti nii arvab, siis on kahju. Ma ei mäleta, et ta kunagi endast heal arvamusel oleks olnud. Ja tegelikult ma seda arvamust talle pahaks ei pane. Sest kui palju on tal fänne, kes fännavad teda peamiselt/ainult captain Jack Sparrow(välimust, käitumine) rolli või siis ainult Johnny välimuse pärast.

Just nii Weirdo...
Ei saa ainult ühe filmi või ainult välimuse pärast fännata noh saab küll aga siis ma ütleks et fännatakse just nimelt filmi või välimust aga mitte inimest ise. Jah muidugi on Johnny Depp väga ilus. Aga on ka palju muid põhjusi miks teda fännata...kui seda just fännamiseks nimetada saab....aga paljude lemmik ta juba kord on. Brad Pitt on ju ka väga ilus mees...sama hästi võiks öelda et ta meeldib ainult välimuse pärast..aga ei ole nii, mulle ta üldse ei meeldi...ma lihtsalt ei tea temast piisavalt ja pole eriti ta filme näinud...Aga deppiga on täpselt vastupidi...niiet ei ole see välimus midagi nii ainuke asi miks keegi meeldida võiks.[/quote]NO JÄLLE.
KES ÜTLES SÕNA AINUKE.ei no te ikka ei oska lugeda absoluutselt.kaagutate nagu kanad valel teemal.[/quote]

No tere tarkpea...sa ise siis ei näe et mina ütlesin sõna jälle! Kes nüüd lugeda ei oska? ja see ei tähenda et ma mõtlesin et sina seda ütlesid...nii et oma targutamisele võiksid vahelduse leida!

sa pead ikka alati igast pisimast detailist kinni võtma...saaks ainult vaielda...endale pinda ei käi?
Kasutaja avatar
LadyBug
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Zupz » 06. September 2006, 20:22

V kirjutas:kaagutate nagu kanad valel teemal

Look who's talking. :D
Hide the rum.
Kasutaja avatar
Zupz
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas Reinuvader Rebane » 07. September 2006, 00:50

palun, ärge ainult KARJUGE. selleks pole vajadust.

mina näiteks seni pole JD- i üldse eriti atraktiivseks pidanud välimuselt. ei tea mis see on, aga mind tõmbab ebatavaline välimus ja mingi....ma ei tea....puudus. nagu kõõrdsilmad näiteks. täiesti vastupandamatu. loomulikult turris juuksed. ja kui inimene ei ole lihaseline aga sitke. nagu mingi joogi.
Johnny depp mingit "crushi" seega ei saaks eales olla aga ta on lihtsalt üks oluline sümbol mulle, kuna on seotud Burtoniga, ja Edward Scissorhands oli üks mu elu ja valikuid mõjutanud ja julgustanud filme ja tegelasi. ma arvan et ma eioleks julenud olla mina ise , selline boheem, ilma Burtoni ja Deppi etteasteteta.
ja õuh, Brad pitt on mu meelest üks maailma koledamaid inimesi. koledam kui Michael Jackson. kes SEDA siin ilusaks nimetas, jeekim.
Kasutaja avatar
Reinuvader Rebane
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas V » 11. September 2006, 22:49

V
Ristiisa
Ristiisa

EelmineJärgmine

Mine Näitlejad

• Statistika
  • Kes on foorumil