Kaitseingel

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Kaitseingel

PostitusPostitas H20H » 03. September 2006, 20:48

Kaitseingel
The Guardian

Peale peale kolmanda kategooria tormis oma meeskonna kaotamist, kui päästehelikopter merre kukub, saadetakse Ben Randall (Kevin Costner) koolitama rannavalve eliitpäästjaid. Püüdes üle saada oma meeskonnaliikmete kaotusest, pühendab ta ennast täielikult õpetamisele, kasutades selleks tavatuid meetodeid. Tema kursusest võtab osa ka noor ja enesekindel ujumismeister Jake Fischer (Ashton Kutcher), kes tahab saada parimaks. Randall aitab sellel noormehel kujuneda, kombineerides tema talenti ametiks vajaliku pühendumisega, et temast saaks oma ala parim.

Täielikku tutvustust loe siit.
Kasutaja avatar
H20H
Eliit
 
Postitusi: 164
Liitunud: 25. Jaanuar 2006, 17:58

PostitusPostitas Lisanna » 19. Aprill 2007, 15:55

Mulle see film meeldis. Film võis esmalt tunduda mage, sest sisu oli tüüpiline - vaneminimene annab nooremale oma elutarkuse ning lõpp on südant lõhestav, sest inimene ohverdab oma elu, et päästa teist, kuid kui hiljem mõtlema hakkasin , siis sain aru mida filmiga taheti öelda. Päästjate töö on ikka hindamatu. Nad riskivad oma eluga, et päästa teiste elusid. See peab olema ikka tõeline kutsumus.
Filmi teostus meeldis samuti. Tormi olukorrad merel olid väga usutavad ja näitlejad väga emotsionaalsed. Mõne kohapeal tundus küll,et Ashton mängis natuke üle aga see tundus võibolla sellepärast et ma ei ole näinud draamasid milles ta mängib, enamus ta filmid on ikkagi komöödiad.
Kevin Costneri näitlemis oskuse ma küll ei nuriseks. Ma ei tea ühtegi filmi kus ta halvasti näitleks.
Lisanna
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud
 
Postitusi: 1
Liitunud: 19. Aprill 2007, 15:39

PostitusPostitas Nowitzki » 27. Aprill 2007, 11:08

Tegu on tõesti hea filmiga,kuigi filmi sisu polegi ehk midagi uut range õpetaja ja andekas õpilane kes alguses ei saa hästi läbi aga ajajooksul see muutub jne...siis hea külg on see et pääsitajatest polnudki varem filmi näinud...kuigi eelnev komenteeria suutis filmi lõpu ettereeta ei rikunud see õnneks seda ära jätis ikka päris hea mulje..Kevin Costnerilt jälle hea roll ja positiivse mulje jätis ka Ashton Kutcher.Kuigi film hakkas lõpus venima siis igav selle vaatamise ajal ei hakkanud...igati korda läinud film.


8/10
Nowitzki
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 1147
Liitunud: 30. Märts 2007, 19:28
Asukoht: Soome,Kotka

PostitusPostitas thebestB4 » 09. Märts 2008, 16:48

Väga hea! Kutcher oli tasemel nagu liblikaefektiski ja Kostneril tulevad draama filmi rollid alati hästi välja. Selle filmi ja liblikaefekti põhjal võib üelda, et Ashton Kutcher on draamades veel kävem tegija kui komöödiates.
thebestB4
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud
 
Postitusi: 46
Liitunud: 19. Jaanuar 2008, 20:02
Asukoht: Lääne-Virumaa

PostitusPostitas LiveForThis » 26. September 2009, 23:47

6/10
Costneri osatäitmine oli küll hea, aga mitte just eriline või tõeliselt silmapaistev. Kutcheri tegelane jättis kaunis külmaks. Tema motiivid ei olnud usutavad ja Kutcheri näitlemine ei meeldi mulle eriti, kuigi The Butterfly Effectis oli ta vägagi tugev.
Filmi ülesehitus meenutas mitmeid sarnase sisuga eneseületamisega tegelevaid teosed. Näiteks võiks tuua Men of Honor.
Costner oli siiski nauditav ja sama saab ka päästetööde kujutamise kohta öelda. Põnevust jätkus, aga kõik muu peale selle oli hirmus tavaline.
Ahjaa, meeldis ka lõpu seostumine alguses pajatatud legendiga. Andis mõnusa tunde ja seda suuresti tänu Costneri tegelasele.
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 4911
Liitunud: 28. Juuni 2008, 15:25
Asukoht: Tallinn


Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 36 külalist