Johnny Depp

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee näitlejate kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Weirdo » 09. August 2006, 21:59

Kui ta tõesti nii arvab, siis on kahju. Ma ei mäleta, et ta kunagi endast heal arvamusel oleks olnud. Ja tegelikult ma seda arvamust talle pahaks ei pane. Sest kui palju on tal fänne, kes fännavad teda peamiselt/ainult captain Jack Sparrow(välimust, käitumine) rolli või siis ainult Johnny välimuse pärast.
Kasutaja avatar
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas V » 09. August 2006, 22:32

V
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Weirdo » 09. August 2006, 22:46

Väga ilus unistus, aga eks ma pean uskuma sinusse, kui ise endasse usud :) Tervita siis teda minu poolt :P Tegelikult ei saaks mu õnne kirjeldada, kui ma teda kasvõi näeksin. Rääkida küll ei julgeks, sest olen tagasihoidlikum kui tema ja oma inglise keelt häbenen peale selle.

Kõige parem on, kui ta teeb seda, mis talle endale meeldib. Kui ta mingil hetkel otsustab, et ei taha enam näidelda, pole meil midagi parata.
Kasutaja avatar
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LadyBug » 13. August 2006, 13:16

V kirjutas:ma loodan,et ta on teadlik,et puht välimuse eest ei võta sind keegi tööle jh.Kuid kui on talent,mis tal kahtlemata on,siis loodan,et ta on teadlik sellest kasvõi kuskil alateadvuses.
Mul on helesinine unistus temaga veel kunagi koostööd teha filminduses.nii,et ma väga loodan,et ta minema i kõnni.

Oi jah..ma usun et see on paljude fännide unistus...minugi.
And really bad eggs.. Drink up me hearties yo-ho!:) Savvy?
Kasutaja avatar
LadyBug
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas V » 16. August 2006, 13:36

V
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Priit » 16. August 2006, 13:53

V kirjutas:
Weirdo kirjutas:178 :wink:
eksid...176 at a good day.

Kas te ikka usute IMDB?
kõik ammu teavad,et imdb võtab andmed teistelt saitidelt,mis on samuti vale kasvu pannud.(viimasel ajal hakkab parandama kõiki celebheightsi järgi..(lõpuks)

http://www.celebheights.com ...professionaalne kasvusait...testitud ja puha

175....ning andmed pidevalt täiustuvad...orlando bloom on nt. hetkel kirjas 179 all,peagi pannakse see plank 176-177 alla,kuna nendest fotoidest näeb ilusti ära, http://www.theorlandobloomfiles.com/pic ... ess/49.jpg (mõlemal on tavajalanõud),et pitt on palju pikem,arvestades,et tegelikult on ta 180...ise on ta pannud oma kasvuks kirja additioni jaoks 5'10,mis on 178,kuid tegeliklut on ta siiski 180cm.
kuid pitti puhul celebheights annab väga hea seletuse,miks ta tundub oma 6 feet strong.

Kõva asi see paar senti sinna tänna.
There was a HOLE here. It's gone now.
Kasutaja avatar
Priit
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas V » 16. August 2006, 14:19

V
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Weirdo » 16. August 2006, 14:34

"Its strange because although Johnny Depp is actually only 5' 7", he gives the illusion of being really tall."

Palju on siis 5' 7?
Piltide järgi tundub, et Bloom on pikem kui Johnny. Mõistlikum võrrelda siis, kui Johnnyl kaabut peas pole :wink: Näiteks
http://editorial.gettyimages.com/source ... 5665&cdi=0
Sel pildil Bloomil "konts all", aga ilmselt ka Deppil.
Tegelikult ei tea me keegi, kui pikk ta on.

"Anyway...why would Depp, the rebel's rebel who apparently doesn't give a rat's ass what anyone thinks, resort to wearing lifts everywhere? That'd be disingenuous"
Kasutaja avatar
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas V » 16. August 2006, 15:03

V
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Weirdo » 16. August 2006, 17:28

"Anyway...why would Depp, the rebel's rebel who apparently doesn't give a rat's ass what anyone thinks, resort to wearing lifts everywhere? That'd be disingenuous"
Rõhutasingi sõna everywhere. See tähendab, miks ta peaks vabal ajal, kuskil üritustel neid kandma? Pagana nõme on minu meelest, et filmide ajal näitlejaid neid kandma peavad. Saan aru, kui mees kannab, selleks, et varjata, et on naisest lühem vms.
170 cm on küll väga lühike. Jään pigem kõhklevale seisukohale ja ei arva midagi. Sel leheküljel oli palju kommentaare, mis tõestasid samas, et on ikkagi 178.

Matemaatikat olen küll õppinud, kuid meie ei tegele seal jalgade, tollide, aakrite ega penikoormatega vms, vaid lihtsate senti-, ja millimeetritega. Selline asi tuleb küll harva ette, et neid vaja on. Füüsikas sagedamini. Kuid mõlemas piisavalt, et ma ei mäleta palju miski on. Ja miks peaksingi neid eraldi õppima hakkama, mida mul selle teadmisega pihta hakata..? :P
Kasutaja avatar
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas V » 16. August 2006, 21:51

V
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Weirdo » 16. August 2006, 22:01

V kirjutas:
Weirdo kirjutas:"Anyway...why would Depp, the rebel's rebel who apparently doesn't give a rat's ass what anyone thinks, resort to wearing lifts everywhere? That'd be disingenuous"
Rõhutasingi sõna everywhere. See tähendab, miks ta peaks vabal ajal, kuskil üritustel neid kandma? Pagana nõme on minu meelest, et filmide ajal näitlejaid neid kandma peavad. Saan aru, kui mees kannab, selleks, et varjata, et on naisest lühem vms.
170 cm on küll väga lühike. Jään pigem kõhklevale seisukohale ja ei arva midagi. Sel leheküljel oli palju kommentaare, mis tõestasid samas, et on ikkagi 178.

Matemaatikat olen küll õppinud, kuid meie ei tegele seal jalgade, tollide, aakrite ega penikoormatega vms, vaid lihtsate senti-, ja millimeetritega. Selline asi tuleb küll harva ette, et neid vaja on. Füüsikas sagedamini. Kuid mõlemas piisavalt, et ma ei mäleta palju miski on. Ja miks peaksingi neid eraldi õppima hakkama, mida mul selle teadmisega pihta hakata..? :P
ei peagi teadma,kuid nagu näha praegu sul oli seda ju vaja,(küsisid minu/teiste käest) ning olid abitu.ainult selleks et teadmiste pagasit suurendada,muud midagi.

ning pole seal ühtegi arvamust,et ta oleks 178...sa siis ei mõista pointi inglise keeles.

Really??
Kasutaja avatar
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas V » 17. August 2006, 00:06

V
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Weirdo » 17. August 2006, 12:42

V kirjutas:näita palun mõni postitus...mis ei piirdu arvamusega,vaid nagu ka 170cm seoses,inimesega on kõrvuti oldud.

Ma ei ole kahjuks kõiki läbi lugenud. Ja ma ei tea, kas sa seal sellist on, mis oleks inimesega kõrvuti seismisega seoses olnud. Ei hakka praegu otsima kah.

ning pole seal ühtegi arvamust,et ta oleks 178

Arvamusi on ja see oligi mu vastus.
Kasutaja avatar
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas V » 19. August 2006, 22:39

V
Ristiisa
Ristiisa

EelmineJärgmine

Mine Näitlejad