Moderaator: Meeskond
Priit kirjutas:Tegelikult kui tunnis rahulikult kuulata ja süveneda, jääb osa tunnist pähe ja hiljem pead ainult kordama. :wink:
V kirjutas:lollus...minulgi tuttavaid usas elab,kas sa tõesti arvad,et kui nii on ühes koolis,on see nii igas koolis.Pealegi,isegi su tuttav vast ei mõelnud,et 1. ja 12. klassi õpilastel on 6 tundi. :lol:Nestonia kirjutas:Õppida on tõesti palju, kotid on samuti rasked... kuid siiski ma näen, et see kõik polnud siiski mõttetu, iga loll saab lihtsalt hakkama kui oskab, tuupida ei ole vaja, eesti koolides pole vaevaline hakkama saada. Meil andis kunagi üks USA-st tulnud õpetaja inglise keelt, ausalt õeldes olid tema tunnid ajaraisk... ma tean, et USA-s on iga päev kuus tundi, ja nii iga päev, üks ja see sama, mul tuttav elab USA-s ja ta rääkis mulle. Kuid see-eest olen ajanud juttu sealsete õpilastega, ausalt õeldes tundus, et koolis nad vist ei käigi, sest mina tean kus asuvad USA osariigid, milline jaotus on Kanadas ja mis erinevus on Lõuna- ja Põhja-Ameerikal aga nemad ei tea sedagi kus asub Rootsi või veel vähem Iraak. Ning mina ei ole seda endale ise pähe ajanud vaid koolis õppinud, 10ndas klassis.
Kanada jaotust teavad väga vähesed...ning 10ndas seda küll ei õpetatud(ning vaevalt 2 aastaga asjalood muutusid.
Iraagi ja Rootsi koha pealt niipalju,et....oleks minu valida,ma ei tahaks teada,sest see ei anna mulle mitte sittagi juurde,see teadmine.
Ning neil õpitakse maailmageograafiat 11ndas.lühemalt ka põhikoolis(basic school).
Ning geograafia põhjal,mis on üks aine ainult...ei tee keegi mitte mingeid järeldusi üleüldse.
Põhja- ja Lõuna-Ameerika koha pealt niipalju,et sa vist rääkisid tõepoolest rumalatega,kuna enamus,nagu ka eestis,siiski teevad vahet.
Paljude probleemiks on lugeda Mehhiko Lõuna Ameerika mandri hulka.
Maailmajagu on sama,kuid mandrid on erinevad.
V kirjutas:lollus...minulgi tuttavaid usas elab,kas sa tõesti arvad,et kui nii on ühes koolis,on see nii igas koolis.Pealegi,isegi su tuttav vast ei mõelnud,et 1. ja 12. klassi õpilastel on 6 tundi. :lol:
V kirjutas:Kanada jaotust teavad väga vähesed...ning 10ndas seda küll ei õpetatud(ning vaevalt 2 aastaga asjalood muutusid.
V kirjutas:Iraagi ja Rootsi koha pealt niipalju,et....oleks minu valida,ma ei tahaks teada,sest see ei anna mulle mitte sittagi juurde,see teadmine.
Ning neil õpitakse maailmageograafiat 11ndas.lühemalt ka põhikoolis(basic school).
V kirjutas:Ning geograafia põhjal,mis on üks aine ainult...ei tee keegi mitte mingeid järeldusi üleüldse.
V kirjutas:Põhja- ja Lõuna-Ameerika koha pealt niipalju,et sa vist rääkisid tõepoolest rumalatega,kuna enamus,nagu ka eestis,siiski teevad vahet.
Paljude probleemiks on lugeda Mehhiko Lõuna Ameerika mandri hulka.
Maailmajagu on sama,kuid mandrid on erinevad.
Fletchu kirjutas:Surmanuhtlused.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist