Moderaator: Meeskond
CyberRax kirjutas: actionipaki kõige kõvem tegija kelle filmid sisuga ei hiilga
Storm kirjutas:Mul pole midagi muud 6elda sellele mehele, kui RESPECT!
Olles endal ka v2ike huvi kulturismi vastu, juhtusin lugema kas nyyd raamatut, kuid nii6elda siis teekonda selleni kes ta on.
„Arnold Schwarzenegger – Education of a Bodybuilder by Arnold Schwarzenegger and Dougals Kent Hall“
http://www.fitness.ee/main.php?main=dra ... n&sfrom=70
Kel v2hegi viitsimist ja huvi on, hakake lugama sealt osade kaupa:)
Storm kirjutas:Noh ytleme nii, et selle spordialaga tegelemisel v6id nii 55-e aastaselt ka suhteliselt heas vormis pysida, ning kui sa viitad sinna nii 70ndatesse, eks tahest tahtmata nahk l2heb kortsu ja mis muud h2dad vanaduses tekivad, kuid usu, parem on minu arvates 3/4 elust hea v2lja n2ha, mitte tasapisi lasta rasval juurde ilmuda. Muidugi on ka mitmeid teisi spordi alasid ning v2ga tore, kui sa millegagi tegeled, mulle lihtsalt meeldib, kui meestel ikka lihast ka on :roll:
Storm kirjutas:hmm, huvitav mis sa siis ytleksid kui Ronnie Colemani n2exid :lol:
Aga enough with the offtopic
Sepateus kirjutas:Teine on pulbreid näost sisse ajada.
Storm kirjutas:Sepateus kirjutas:Teine on pulbreid näost sisse ajada.
Siinkohal v6iksid 2ra selgitada, mida sa m6tled "pulbrite" all. V6ta teadmiseks, et ka valgud tulevad pulbritena. Pulbrina on ka veel kreatiini mis on samuti tuleb j6usaalis k2imise puhul kasuks. Pole midagi viga valgusheike juua, sest see on hea lihase kasvule. Nii et ma eriti ei m6ista seda sinu teist punkti.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline