V kirjutas:ma lähen usasse just sellel eesmärgil.LadyBug kirjutas:Tegelikult on mul väike hirm tuleviku ees...mulle tundub et inimesed keeravad maailma persse..
Muidu tahaks ma kohutavalt näitlejaks saada...
Ma juba kujutan su rolle ette.
Moderaator: Meeskond
V kirjutas:ma lähen usasse just sellel eesmärgil.LadyBug kirjutas:Tegelikult on mul väike hirm tuleviku ees...mulle tundub et inimesed keeravad maailma persse..
Fletchu kirjutas:V kirjutas:ma lähen usasse just sellel eesmärgil.LadyBug kirjutas:Tegelikult on mul väike hirm tuleviku ees...mulle tundub et inimesed keeravad maailma persse..
Fletchu kirjutas:V kirjutas:ma lähen usasse just sellel eesmärgil.LadyBug kirjutas:Tegelikult on mul väike hirm tuleviku ees...mulle tundub et inimesed keeravad maailma persse..
AvP_75 kirjutas:Tahaks filmindust õppida, seejärel režissööriks vms. Raske öelda veel, aga režissööriks saamine saab olema raske, eriti Eestis. Ma mõtlesin ka juba vaikselt Ameerikasse õppima minna, ent samas ei tahaks väga kodumaalt lahkuda.
V kirjutas:Do you know,that the harder thing to do and the right thing to do are usually the same thing?LadyBug kirjutas:
just...nii palju lähedasi ja sõpru jääb maha..ma hakkax neid kohutavalt igatsema..
Easy doesn't enter into grown-up life..to get anything a value,you have to sacrifice...You'll see.
LadyBug kirjutas:V kirjutas:Do you know,that the harder thing to do and the right thing to do are usually the same thing?LadyBug kirjutas:
just...nii palju lähedasi ja sõpru jääb maha..ma hakkax neid kohutavalt igatsema..
Easy doesn't enter into grown-up life..to get anything a value,you have to sacrifice...You'll see.
i know...
ja btw ma saan eesti keeles ka väga hästi aru:P
aga ma ikkagi nii väga loodan ja tahan näitlejaks saad...ja minna hollywoodi....ameerikasse...
kuigi ma ei usu et see mul kunagi õnnestub...aga ma pingutan ja loodan et mu soov täitub.
V kirjutas:ta vist ikak mõtles eesti keelt...aga see oli quote ühest filmist,mis sobis konteksti hästi.sellepärast ma seda tõlkima/rikkuma ei hakanud.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline