Moderaator: Meeskond
Kas keegi seda ka märkas kuidas Jack Tia Dalma juures ühe teatud tegelase kaabut näppis ja sõrmuse pihta pani? Ja nurgas olid veel saapad...minu arust oli see nii armas
internetist tõmmatud pole reeglina kvaliteetne...seni pole ise leidnud väärilist kvaliteeti,mida võiks võrrelda originaalse DVD platvormiga.ehk siis kristallsege pilt ja heli.
V kirjutas:nõustun sinuga,samas kus sa seda lugesid.link paluks.Weirdo kirjutas:Irf. Need klipid on tõesti ülimalt koomid. Eriti see kleidi ja armastuse jutt.
Rattastseen ka väga naljakas. Komöödiat on veelgi juurde tulnud, samas trailerit nähes tundub, et ka actionit.
Johnny ütles, et tavaliselt on sellised järjefilmid kohutavad ja nõustus järjefilmis osalema, kuna see on lastefilm. A´la et lapsed ei kurvastaks![]()
Aga ma siiski ei saa temaga nõustuda. Minu meelest pole küll POTC lastefilm. Pigem perefilm. Ma ütleks, et see sobib täiskasvanutele paremini, kui lastele.
Zupz kirjutas:Robert kirjutas:Tasus selle viimase stseeni ootamine ära? Ma olen mitmetelt kuulnud, et see pidi üsna mage olema...
Ei tasu, ausõna. Sada korda jamam kui eelmise osa tiitrite lõpus olev stseen.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 19 külalist