Terminaator: Sünge saatus

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Terminaator: Sünge saatus

PostitusPostitas Soprano » 06. November 2019, 03:48

Terminaator: Sünge saatus
Terminator: Dark Fate (2019)

Ulmeline seiklusfilm "Terminaator: Sünge saatus" on tegijate sõnul otseseks järjeks 1991. aasta meistriteosele "Terminaator 2: Kohtupäev", eirates vahepeal valminud kolmes filmis asetleidnud sündmusi. Terminaatori saaga looja, Oscari-võitja James Cameron on üks filmi aluseks oleva loo autoritest ning käesoleva peatüki produtsent.

Ülevaate lisas: Aivar2

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin
 
Postitusi: 8748
Liitunud: 06. Jaanuar 2007, 05:24

Re: Terminaator: Sünge saatus

PostitusPostitas Aivar2 » 09. November 2019, 16:17

Kinno minnes seadsin ootused kõrgeks.Sest filmi aluseks oleva loo autor ning käesoleva seeria produtsent James Cameron sõnas et frantsiisi alusel vändatud Terminaator filmi järelseeriaid ei oleks tohtinud teha sest need tuli liiga nõrgad.Ma olin Cameroni arvamusega nõus.
Parku Terminaator filmi uus seeria ei paku vaatajale mitte midagi uut.Kõik filmis nähtud on üks kordus.Kui action stseenidele pole suurt midagi ette heita, siis suurim miinus on see, et filmi sisu on pea olematu.Dialoog on ebahuvitav ja mitte mingit pinget ei paku.Ma ütleks isegi et action kippus kohati olema "pointless" ehk siis lihtsalt mingi madin mis lavastatud arvutis.
Täiesti arusaamatul põhjusel olid filmis mänginud näitlejad Linda Hamilton ja Arnold Schwarzenegger tehtud vanemaks või siis jäätud üldse ilma meigita.Vaatasin kuu tagasi Linda Hamiltoni värsket intervjuud USA telekanalile ja Linda oli videos täiesti "kobe tükk".Jaa, ta oli siis meigitud kuid nägi suurepärane välja.Filmis nähtav Arnold ja Linda on aga muldvanad vanurid.See on nii koomiline et vanurid mängivad eriti karmis action filmis kõige "kõvemaid vendi".
Panin filmile 1 punkti.
Kasutaja avatar
Aivar2
Batman alustab
Batman alustab
 
Postitusi: 92
Liitunud: 04. Mai 2016, 19:53

Re: Terminaator: Sünge saatus

PostitusPostitas Jack » 09. November 2019, 18:52

Filmi oli nii kohutav, et kinost väljudes olin suisa vihane. Miks? Algupäraste Terminaatori filmide suure fännina jäin uskuma seda jura, mida Cameron ja Miller ajasid. Juttu sellest, kuidas Dark Fate saab olema originaalne järg T2-le, peadpööritav ulmemärul vanas headuses. Seda see film ei olnud. Film oli samal magedal tasemel nagu T3, Terminator Salvation ja Genisys, kusjuures T3 pean kõikidest T2 järjefilmidest kõige tugevamaks. Kõige hullem oli, et filmi loojaid vaevas nii suur ideedepuudus, et ideid oli üle võetud just nendest eelnimetatud kehvadest Terminatori filmidest.

Filmi algus oli intensiivne ja tekitas mingit huvi, aga mida aeg edasi läks, seda magedamaks see asi muutus.

1/10 minu poolt.
Väike väänik, anna asu!
Kasutaja avatar
Jack
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud
 
Postitusi: 20
Liitunud: 22. Juuni 2007, 21:41
Asukoht: Tallinn

Re: Terminaator: Sünge saatus

PostitusPostitas Rasmus » 03. Jaanuar 2020, 14:32

Minu raamatus halvim Termikas. Ei mahu pähe, miks oli vaja tagasi tuua Linda Hamilton, James Cameron, Ed Furlong ja Schwarzenegger lihtsalt selleks, et teha sama asja jälle uuesti, ainult halvemini ja hingetumalt. Kui kuulsin, et uues järjes on vana kamp koos ja jätkub pärast teise osa tegevustikku, olid ootused pigem kõrged, aga mitte ühtki selle kontseptsiooniga pakutud võimalust ära ei kasutatud. See film on nii fikseeritud uute naistegelaste tutvustamisele, et unustatakse ära, et Termikal on oma naiskangelane juba täiesti olemas ning seda juba 80ndatest saati. See on iseenesest vahva, et märulifilmi peaosades on ainult naised, aga teate, mis oleks veel eesrindlikum - panna peaossa 60+ naine. Ja mitte ühtki seksikat noort kõrvaltegelast! Siis võiksime ehk rääkida, et see film Hollywoodi standardite vallas mingeid piire murrab. Film iseenesest niivõrd kehv vist polegi, aga märkimisväärselt mõttetu on küll. Oleks see suvaline märul, hea küll, aga kui tegemist on kuuenda osaga seerias, mida on niigi juba ebaõnnestunult rebootida üritanud, siis nii igava filmi tegemine on kõigi jaoks ajaraisk. Aasta pettumus?
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 5052
Liitunud: 08. Märts 2012, 15:26
Asukoht: Honey Island Swamp


Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 47 külalist