Muul

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Muul

PostitusPostitas JazZ- » 27. Detsember 2018, 20:52

Muul
The Mule (2018)

80. eluaastates Earl Stone (Clint Eastwood) on laostunud, üksi ja teda on ootamas pankrott, kui talle pakutakse äkki tööd, kus ta peab lihtsalt autoga sõitma. Kõlab lihtsalt, aga Earl ei tea, et temast saab ühe Mehhiko kartelli narkokuller. Ta töötab nii hästi, et tema lasti suurendatakse astmeliselt ja lõpuks määratakse Earlile isegi oma agent. Aga too pole ainus, kes Earlil silma peal hoiab – salapärane uus narkomuul on silma hakanud ka karmile Narkoameti agendile Colin Batesile (Bradley Cooper). Kuigi Earli rahaprobleemid jäävad unustusse, on minevikus tehtud vead tal kukil, ja pole kindel, kas ta jõuab neid eksimusi seaduse ees heastada enne, kui kartell talle jälile jõuab.

Pärast kriitikute heakskiidu pälvinud 2009. aasta filmi "Gran Torino" on "Muul" esimene linateos, kus Oscari-võitja Clint Eastwoodi jälle nii kaamera ees kui ka taga üles astub.

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018
 
Postitusi: 3827
Liitunud: 19. Aprill 2009, 19:19
Asukoht: Tallinn

Re: Muul

PostitusPostitas Aivar2 » 13. Juuni 2019, 01:23

Väga hea film Mehhiko narkomaffiast.Ei mingit ülearust actionit kuid põnevust jagus kogu filmiks.Filmi vaatamise ajal murdsin pead kuidas see film küll lõpeb sest filmi tegijad ei andnud mitte mingisuguseid vihjeid.Filmi lõpp tekitas minus väikese pettumuse kuid samas oli see ka üllatuslik.
Respekt Clint Eastwoodile.Sellises vanuses on vanal püssirohtu veel küllaga.Mängides filmis peaosa ja olla ka samas režissöör pole kerge ülesanne.
Panin 10 punkti filmile.
Kasutaja avatar
Aivar2
Batman alustab
Batman alustab
 
Postitusi: 92
Liitunud: 04. Mai 2016, 19:53


Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 38 külalist