Võimatu missioon: Tagajärjed

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Võimatu missioon: Tagajärjed

PostitusPostitas JazZ- » 04. Juuli 2018, 00:39

Võimatu missioon: Tagajärjed
Mission: Impossible - Fallout (2018)

Mis juhtub, kui su parimate kavatsuste tagajärjed tulevad tagasi sind jahtima? Ethan Hunt (Tom Cruise) ja tema IMF-i tiim leiavad end pärast rängalt ebaõnnestunud missiooni olukorrast, mis ei allu enam nende kontrollile. Kuigi Ethan mõistab, et tema emotsioonidega manipuleeritakse, peab ta ajaga võidu joostes lõpuni minema ning valima, kas päästa oma pere ja sõbrad või miljonid teised, keda ähvardab globaalne oht.

Viimase kahe aastakümne kestel on Tom Cruise produtsendi, näitleja ja hulljulge kaskadöörina täitnud juba viis "Võimatut missiooni" ning loonud selle märulisaaga näol globaalse pop-fenomeni, mis kuulub filmiajaloo edukaimate ja armastatuimate frantsiiside hulka. Uus peatükk alapealkirjaga "Tagajärjed" on kulminatsioon kogu sarja eelnevatele osadele, mis toob tagasi mitmed varasemad võtmetegelased ja seob kokku seni lahtiseks jäänud otsad.

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018
 
Postitusi: 3827
Liitunud: 19. Aprill 2009, 19:19
Asukoht: Tallinn

Re: Võimatu missioon: Tagajärjed

PostitusPostitas Rasmus » 18. August 2018, 12:25

Olin üllatunud, kui pärast vaatamist avastasin, et seda nii kõrgelt hinnatakse. Eelmiste osade nägemisest (v.a "RN" for obv reasons) viis aastat möödas, nii et pead ei oska anda, aga emotsiooni pealt ütleks, et seeria halvim. Ootasin ägedaid stunte ning neid ka sain ja nautisin, aga over-complicated plot ei jätnud võimalust ülejäänud filmi rahulikult vaadata. Juba esimene stseen, kus Cruise'ile antakse ülevaade tulevasest missioonist ja selle taustaloost, on nõnda keeruline ja detailirohke, et hakkasin lihtsalt naerma - mitte ükski inimaju pole võimeline sellises koguses ja sellisel kiirusel informatsiooni pädevalt vastu võtma. Ära üritagi mind halvasti tundma panna, film!
Ma pole kindel, kas keegi üldse mäletab "Võimatu missiooni" eelmisi osi, aga kohe kindlasti ei mäleta neid mina, nii et iga kord, kui need filmid üritavad möödanikku reference'ida, läheb see kõik minust suure kaarega mööda. Solomon Lane who? Julia who? Sündikaat what? Ving Rhames on paksuks läinud. Tooge Jeremy Renner tagasi vms!

5/10
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 5052
Liitunud: 08. Märts 2012, 15:26
Asukoht: Honey Island Swamp

Re: Võimatu missioon: Tagajärjed

PostitusPostitas Forzelius » 18. August 2018, 12:52

Solomon Lane oli eelmise osa põhivillain ja Sündikaat oli see, mida eelmises osas taga hakati ajama. Imo kui sa lihtsalt ei mäleta, ei ole see filmi süü :D
Üldiselt on Fallout pmst esimene osa, mis on väga otseselt eelmisega seotud. Osad enne neid kahte on suht enam-vähem standaloned olnud.
Mu pingereas maandus see kolmandale kohale 1. ja 5. osa järele.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 13222
Liitunud: 22. Mai 2005, 21:22


Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 48 külalist

cron