Kull

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Kull

PostitusPostitas JazZ- » 12. Juuni 2018, 22:36

Kull
Tag (2018)

Viis võistlushimulist sõpra mängivad igal aastal kuu aega reegliteta kullimängu, mis sai alguse juba 1. klassis. Nad seavad ohtu oma elu, töökohad ja suhted, et alistada üksteist lahinguhüüdega "Kull!"

Sel aastal langeb mänguaeg kokku ainsa võitmatu mängija pulmadega, mistõttu peaks ta viimaks lihtne sihtmärk olema. Aga ta teab, et nad on tulemas… ja ta on valmis.

Tõestisündinud lool põhinev New Line Cinema komöödia "Kull" näitab, milleks kõigeks on mõni tüüp võidu nimel valmis.

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018
 
Postitusi: 3827
Liitunud: 19. Aprill 2009, 19:19
Asukoht: Tallinn

5.5/10

PostitusPostitas Ralf » 29. Juuni 2018, 22:31

JEREMY RENNER EI SOBI KOMÖÖDIATESSE!! ISSAND JUMAL.

Järjekordne keskpärane jant Hollywoodist. Lõpus tehti asjalik ja teretulnud katse pöörata lugu südamlikumaks, viimasel hetkel saabunud soojemat tonaalsust oleks võinud kogu filmis leiduda. "Kull" põhineb tõestisündinud lool, meile näidatakse isegi videoklippe reaalsetest tüüpidest kulli mängimas ja üksteist vempudega üle kavaldamas. Seepeale mõtlesin, et ma parem vaataksin dokumentaali nende semude ainulaadsest lõpmatust kullimängust. Film pingutas mu arust üle pöörasusega, olgugi et paljud uskumatumad seigad nähtavasti ka päriselt aset leidsid. Midagi rahulikumat ja peenemat oleks vast kosutavamalt mõjunud. Näitlejad iseenesest head, aga suurem osa Hollywoodi komöödiatest tutvustab niisuguseid meeste sõpruskondi, seega "Kulli" peategelased kaovad n-ö halli massi sisse. Naistegelased kahjuks on mõttetu virvendus siin filmis, ei osatud nendega midagi asjalikku peale hakata, nad olid nagu kohustuslikult pandud siia, sest aastal 2018 ju peab filmis ka õrnem sugu esindatud olema. Paar korda sain naerda, igav ei olnud, seega otseselt maha ei laida, aga midagi eriliselt kiiduväärset ka ei leidnud filmist.

Rääkides naistest, siis Annabelle Wallis, Jessica Rothe ja Jessalyn Gilsig on nii sarnased!

Spoiler :
Pilt
Pilt
Pilt

^ Jah, need on erinevad naised...
"Kulli" vaadates terve aeg arvasingi, et reporterit mängib Jessalyn Gilsig, aga hoopis Wallis.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)

Re: Kull

PostitusPostitas JazZ- » 26. Juuli 2018, 11:55

Piisavalt sümpaatne näitlejate ansambel, et ma nende palgiga näkku saamisest erilist rõõmu tunda ei suutnud. LIIGA "Home Alone" tüüpi "kuidas ta nüüd lihtsalt ringi kõnnib, mitte surmavate kehavigastustega haiglas oma viimaseid hingetõmbeid ei tee?" huumor, mis võis mulle ju 10-aastaselt meeldida, aga sellest ajast saati oma mu vägivallalembus kahjuks oluliselt kahanenud. Nautisin vist ainult Jeremy Renneri ninja-trikke ja Sable'i eksistentsiaalseid mõtisklusi. Lõpp mulle ka väga ei istunud, sest südamlikkus meeldib mulle veel vähem kui vägivald ja
Spoiler :
tundus kuidagi let-down, et Jerry õnnestus kulliks lüüa üksnes "mul raske haigus, ole nüüd meheks ja anna kätte" mangumisega. NÕRK!



4/10 - eeskujulik filmikooli õppematerjal "keskpärase Hollywoodi komöödia" peatüki all

***

Nendele Ralfi naistele lisaksin omalt poolt veel Dianna Agroni, keda Annabelle Wallis mulle vist üldse kõige rohkem meenutab:

Spoiler :
Pilt
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018
 
Postitusi: 3827
Liitunud: 19. Aprill 2009, 19:19
Asukoht: Tallinn


Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 46 külalist

cron