Kuumad suveööd

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Kuumad suveööd

PostitusPostitas JazZ- » 12. Juuni 2018, 23:28

Kuumad suveööd
Hot Summer Nights (2018)

Äsja keskkooli lõpetanud tagasihoidlik Daniel (Timothée Chalamet) ei tunne end Cape Codis suvitades kuigi koduselt. Kohtumine kohaliku pätipoisi Hunteriga (Alex Roe) aitab Danielil leida suveks tegevust - nutikas noormees otsustab koos uue sõbraga hakata aktiivselt narkoäri ajama. Danieli suve muudab kuumemaks tema uue äripartneri salapärane õde McKayla (Maika Monroe). Orkaanihirmus elava mereäärse linnakese tagahoovides ja lõbustusasutustes kasvavad suve jooksul nii pinge kui ka soojakraadid.

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018
 
Postitusi: 3827
Liitunud: 19. Aprill 2009, 19:19
Asukoht: Tallinn

7/10

PostitusPostitas Ralf » 24. Juuli 2018, 21:36

Täitsa rahuldav vaatamine. Sisuliselt siin midagi värsket pole, tüüpiline lugu pätiks muutuvast õrnast teismelisest, aga film on väga šefilt lavastatud ja kuidagi tõmbab endasse. Meeldisid selle öine atmosfäär ning miljöö. Hästi ameerikalik teos, kus tegevus toimub mängusaalides, välikinodes ja sööklates - seetõttu meenusid nt "American Graffiti"; "The Last Picture Show" ja teised head vanad USA filmid. Timothee Chalamet' võludest saan täitsa aru, samuti oli meeldiv näha väiksemates rollides Thomas Jane'i ning William Fichtnerit. Viimasel siis episoodiline roll stseenis, mis oli pmst "Hot Summer Nightsi" variant "Boogie Nightsis" toimunud meeldejäävast kokkupõrkest Alfred Molinaga. Kenasti tehtud film, ei midagi jalustrabavat, aga režissöör ilmselgelt teadis enesekindlalt, mida teeb, vastasel juhul oleks see väike draama võinud päris vilets välja kukkuda.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)

Re: Kuumad suveööd

PostitusPostitas JazZ- » 26. Juuli 2018, 13:13

"Korralik poiss hakkab narkodiileriks, alguses läheb kõik väga hästi, lõpuks läheb kõik väga p***i" on mu kõigi aegade kõige vihatum teemaliin, sest reeglina ei üllata see mitte kunagi mitte millegagi ja juba esimese savupaki kaadrisse saamisest on selge, mis suunas lugu arenema hakkab. Nüüd ootate ehk, et ütlen "AGA...", AGA seda ma ei tee, sest see tale as old as time kulges siingi üllatavamaid käänakuid tegemata, AGA oli nii peenelt pakendatud, et see igavus, mida analoogsele looehitusele tuginevad filmid tavaliselt pakuvad, ei paistnud leidliku montaaži ja kütkestava atmosfääri tagant peaaegu üldse välja. Tõsi, filmi oli mingil seletamatul põhjusel cast'itud Alex Roe, kes võiks minu meelest vabalt pendli asemel hüpnotisööride põhitöövahendiks olla, sest vähemalt mulle toob ta nägemine iga kord seletamatult sügava une peale. Näiteks "The 5th Wave'i" teemas kirjutasin tema kohta nii:

JazZ- kirjutas:Kahjuks Evani (Alex Roe mängitud tegelane - toim.) ERAKORDSELT IGAV karakter, kelle peale raisati kriminaalselt palju väärtuslikku ekraaniaega, võttis filmilt vähemalt 3 punkti maha.


Nüüdseks olen muidugi aru saanud, et stsenaristidele etteheiteid teha pole mõtet, sest Alex Roe lihtsalt koondab endas mingit ürgset igavust, aga kuna see unemati on varjunud suvalise pretty-boy maski taha, lähevad paljud casting-director'id temaga ikka ja jälle alt.

Pilt

7/10 - Lummav film, kuigi raske öelda, kas oskusliku režii või Alex Roe deemonliku päritolu tõttu.

Tasub teada: Maika Monroel on filmi 10-aastase (+/- aastad) narraatoriga täpselt sama hääl.
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018
 
Postitusi: 3827
Liitunud: 19. Aprill 2009, 19:19
Asukoht: Tallinn

Re: Kuumad suveööd

PostitusPostitas Rasmus » 31. Juuli 2018, 15:25

Arvustada ei oska, aga ilgelt äge film oli. Tere tulemast tagasi, Maika Monroe! Pilt 4/5
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 5052
Liitunud: 08. Märts 2012, 15:26
Asukoht: Honey Island Swamp


Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 48 külalist

cron