Moderaator: Meeskond
Ralf kirjutas:See pole ood õudusfilmidele, ja kohe kindlasti pole see ood kõikidele õudusfilmidele, mis iial tehtud. See on pigem ood õudusfilmide stampidele.
Ralf kirjutas:Üks asi veel, mille Stuart välja toob ja millega kah nõus olen: mulle pole samuti kunagi jäänud muljet, et "The Cabin in the Woods" on armastuskiri õudusžanrile, pigem just vastupidi, see pilkab õudusfilme.
Rasmus kirjutas:Ilmselt võib argumenteerida, et näiteksaga ma usun, et see on lihtsalt märk laiskusest ja võimetusest paremaid, mitmekülgsemaid pahalasi välja mõelda. Õudusfaktor on selles filmis justkui järelmõte.Spoiler :
Rasmus kirjutas:Gore on kesine ja viited žanrile valdavalt pealiskaudsed.
Rasmus kirjutas:See, et Cabin halbu filme pilab, ei ole imo õigustus, et ta ise (samades aspektides) halb võiks olla.
Rasmus kirjutas:Tõin lihtsalt välja, et kui selle filmi tegijad vähegi õudusfilmidest hooliksid, võiks Cabin olla hulga parem õudusfilm.
Rasmus kirjutas:...mõnitatakse paljuski omaenda vaatajaskonda...
JazZ- kirjutas:Kas sa pole mitte see inimene, kes õudusfilmide õudsest publikust artikleid kirjutab? Vähem silmakirjalikkust paluks!
Rasmus kirjutas:JazZ- kirjutas:Kas sa pole mitte see inimene, kes õudusfilmide õudsest publikust artikleid kirjutab? Vähem silmakirjalikkust paluks!
Ja neid inimesi, kes kinos õudukate ajal naermas ja lobisemas käivad, ei nimetaks ma mitte kunagi õudusfilmifännideks.
Rasmus kirjutas:...kui mõnitatakse paljuski omaenda vaatajaskonda ja žanri, mida paljud täiest südamest armastavad.
Rasmus kirjutas:Ja neid inimesi, kes kinos õudukate ajal naermas ja lobisemas käivad, ei nimetaks ma mitte kunagi õudusfilmifännideks.
Rasmus kirjutas:Mis puutub ülejäänud retoorikasse, siis ei viitsi rohkem vaielda, kuna sa suudad ilmselgelt vabandada iga Cabini vea välja sellega, et FILM ONGI JU META (ja selle tegid toredad mehed)
JazZ- kirjutas:Kuidas täpselt "Cabin in the Woods" õudusfilmide fänne mõnitab?
JazZ- kirjutas:metsamajakeses toimuv moodustas parimal juhul 1/4 filmi sisust
JazZ- kirjutas:Lihtsalt ühe vähegi originaalsema õudusfilmi hammaste vahele võtmine ainult sellepärast, et see osadele inimestele meeldib, on veidi häiriv.
JazZ- kirjutas:Väide, nagu arvaks "Cabin", et ta on väga tark, on ka rumal - "Cabin" pole mingi AI (kuigi see oleks dope) - seda saavad parimal juhul arvata filmimeistrid või fännid - jäägem oma sõnades täpseks.
JazZ- kirjutas:Whedon ise nimetas seda tegelikult "loving hate letter"-iks ja ma pole päris kindel, kas keegi seda üldse kunagi "armastuskirjaks" ilma ühegi lisasõnata kutsunud on
Rasmus kirjutas:JazZ- kirjutas:Kuidas täpselt "Cabin in the Woods" õudusfilmide fänne mõnitab?
Lihtsustatult: väites, et kõik slasherid on vändatud täpselt ühe-sama malli järgi ning kui keegi midagi uut proovida julgeb või mudelis muudatusi teeb, on kohe vaatajatel kisa lahti ja käes maailma lõpp.
Rasmus kirjutas:JazZ- kirjutas:metsamajakeses toimuv moodustas parimal juhul 1/4 filmi sisust
Lõppvaatus kestab vähem kui ühe kolmandikku, nii et metsamajakese liin, isegi kui need "nööritõmbajate" stseenid sealt maha lahutada, on ikkagi solid pool filmist ja ilmselt rohkemgi. Kui seda oleks märkimisväärselt vähem, poleks mu kriitikal tõesti alust, kuid tunniajase slasheri kohta on Cabin pigem mannetu.
Rasmus kirjutas:JazZ- kirjutas:Lihtsalt ühe vähegi originaalsema õudusfilmi hammaste vahele võtmine ainult sellepärast, et see osadele inimestele meeldib, on veidi häiriv.
"Hammaste vahele" võeti see ikkagi sellepärast, et see osadele inimestele ei meeldi (vt viewtopic.php?p=190633#p190633).
Rasmus kirjutas:JazZ- kirjutas:Väide, nagu arvaks "Cabin", et ta on väga tark, on ka rumal - "Cabin" pole mingi AI (kuigi see oleks dope) - seda saavad parimal juhul arvata filmimeistrid või fännid - jäägem oma sõnades täpseks.
OEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEH![]()
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 16 külalist