DaydreamDiamond kirjutas:Isegi kõige parema tahtmise juures ma ei suuda mõista, kuidas see film sai 13 Oscari nommi.
Zinera kirjutas:Tõesti arusaamatu see nominatsioonidega hulk, sest film ise suurem asi ei olnud.
Ma tegelikult arvan, et te ei ole läbinisti rumalad, aga kas olete teadlikud, et need 13 nominatsiooni olid
erinevates kategooriates ja kui ehk stsena oma välja jätta, siis üldiselt ka õigustatult. Olen nõus kriitikaga, et lugu ise oli küllalt lihtsakoeline, aga kuna see oli nii lummavasse atmosfääri pakendatud, oli raske seda mitte nautida. Guillermo del Doro teebki muinasjutte, mis juba oma olemuselt pigem üsna lihtsad ja sirgjoonelised on, ka karakterid kipuvad mustvalgel spektrumil rohkem äärealadele hoidma (vt. Michael Shannoni tegelane), aga SEE MEELIÜLENDAV (<-- nii gei sõna) TEOSTUS. Täpselt nagu ma 4-aastaselt võisin vähimagi tüdimuseta 100 korda järjest kuulata, kuidas kuri hunt vanaema nahka pistis, ei tundud ma ka "Vee puudutuse" puhul, et mind narratiivi etteaimatavus heidutanud oleks. Ootasin lihtsalt innukalt iga stseeni visuaalset lahendust. Michael Shannon mind niivõrd ei erutanud kui teisi selle foorumi kurjade hingedega inimesi, see-eest meeldis mulle aga väga Richard Jenkins ning tema kurvameelne tegelane.
Lisaks tahaksin teavitada kõiki, kel plaanis mulle kosja tulla,
DaydreamDiamond kirjutas:Öised postitused tuleks jätta hommikuvarna.
Ei seostu küll kõnealuse teemaga, aga see rida puudutas mind nii sügavalt, et pean sellele
shout-out'i tegema. Asi, mida #MeToo sageli tundnud olen.
DaydreamDiamond kirjutas:Või äkki ma olen hoopis dead inside....

like if u cried!
8/10 - Amfiibinimene oleks võinud Aafrikast pärit olla, sest see film oli lihtsalt NIIIIIILUS.