Alasti vampiir

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Alasti vampiir

PostitusPostitas JazZ- » 22. Veebruar 2018, 16:26

Alasti vampiir
The Nude Vampire (La vampire nue) (1970)

Pierre (Jean Aron) kohtab ühel ööl kaunist naist, keda jälitavad veidrates loomamaskides tegelased. Naine viiakse kaasa ja Pierre otsutab ta päästa. Ta avastab, et naist hoiavad vangistuses tema jõukas isa ja tolle kolleegid, kes väidavad, et neiu on vampiir, keda nad püüavad vampirismist ravida.

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018
 
Postitusi: 3827
Liitunud: 19. Aprill 2009, 19:19
Asukoht: Tallinn

Re: Alasti vampiir

PostitusPostitas Rasmus » 28. Veebruar 2018, 01:26

Ma pole üldiselt selline raharaiskaja tüüp, aga kui Jean Rollini seitsmekümnendate soppa ühel õhtul kinolinal näidatakse, olen ikka nagu shut up and take my money! Pärast koju jõudes ei suutnudki täpselt näppu peale panna, et miks kuradi pärast ma sinna kinosaali ronisin, kui teadsin hästi, et Rollin pole elu sees ühtki head filmi teinud ja selline erootiline wannabe-kunstiline rämps mulle sugugi rõõmu ei paku. Seda enam, et Rollinil erootikast üsna väärastunud arusaam on... koonustissidega naine imeliku muusika saatel tantsimas, wtf?

Õnneks mida aeg edasi, seda meelelahutuslikumaks Rollini esimene värvifilm muutus. Film on jabur ja halb algusest peale, aga mingil hetkel käib klõps ära ja sealt edasi on see jaburus juba vähehaaval naljakaks muutumas. Lõpuks viskab Rollin ka ise absurdse süžee üle nalja. Seega saanuks ka hullem olla, näiteks härra Jesús Franco, kes Rolliniga sarnases ajas ja nišis tegutses, filmograafias on nii mõnigi "erootiline õudusfilm" (mõlemat vaid tinglikult ― pole ta filmid tegelikult ei erutavad ega õudsed), mis algusest lõpuni täiesti kuiv vaatamine on, ei paku nalja, kvaliteedist rääkimata.

Ja piletil ei saanud isegi mitte õpilase soodukat, vaid pidin täishinna plekkima!

1/5
TÄISPIKK ARVUSTUS

Pilt

TIL, et Jean Rollin mees oli. :pööritus:
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 5052
Liitunud: 08. Märts 2012, 15:26
Asukoht: Honey Island Swamp


Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 74 külalist

cron