Aasta komöödiaseriaal 2017

Filmiveebi aasta tegijate hääletustulemused ja kommentaarid.

Aasta komöödiaseriaal 2017?

Hääletus lõppes 08. Veebruar 2018, 23:21

BoJack Horseman
2
11%
Master of None
2
11%
Rick and Morty
6
32%
The Big Bang Theory
4
21%
The Good Place
5
26%
 
Hääli kokku : 19

Aasta komöödiaseriaal 2017

PostitusPostitas Soprano » 01. Veebruar 2018, 23:21

Hääletus kestab nädal aega.

2 nominatsiooni said veel:
A Series of Unfortunate Events, Brooklyn Nine-Nine, Modern Family
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin
 
Postitusi: 8748
Liitunud: 06. Jaanuar 2007, 05:24

Re: Aasta komöödiaseriaal 2017

PostitusPostitas Rasmus » 01. Veebruar 2018, 23:27

Nommid said "Family Guy" ja "A Series of Unfortunate Events", ehkki need on ka enam-vähem ainsad komöödiasarjad, mida möödunud aastast näinud olen. Jääb hääletamata.
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 5052
Liitunud: 08. Märts 2012, 15:26
Asukoht: Honey Island Swamp

Re: Aasta komöödiaseriaal 2017

PostitusPostitas Ronet » 01. Veebruar 2018, 23:28

Nomineerisin Master of None'i ja Curb Your Enthusiasmi. BoJack oli jätkuvalt lemmikute hulgas eelmine hooaeg, kuid konkurents oli tihe ja Master of None'i teine hooaeg kulges lihtsalt suurepäraselt. Hence hääl sellele. Samuti hakkas teisel-kolmandal katsel The Good Place meeldima - ootan pingsalt teise hooaja lõppemist, et saaksin paduvaadata.

Btw, kui pikk see TBBT streak on juba?
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 5960
Liitunud: 08. November 2008, 08:40

Re: Aasta komöödiaseriaal 2017

PostitusPostitas Soprano » 01. Veebruar 2018, 23:48

Ronet kirjutas:Btw, kui pikk see TBBT streak on juba?

Liiga pikk. :?
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin
 
Postitusi: 8748
Liitunud: 06. Jaanuar 2007, 05:24

Re: Aasta komöödiaseriaal 2017

PostitusPostitas Zinera » 03. Veebruar 2018, 17:24

Nomineerisin ja hääl läheb: The Big Bang Theory (Y)
Zinera
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 2599
Liitunud: 22. Mai 2005, 13:41

Re: Aasta komöödiaseriaal 2017

PostitusPostitas JazZ- » 03. Veebruar 2018, 18:19

See oli jälle üks keerulisemaid kategooriaid, sest olen jõudnud arusaamisele, et mulle ei meeldi enam huumor. Õigemini on mind päriselt naerma ajavate naljade osakaal televisioonis muutunud nii väikseks, et tundub mõttetu ajaraisk neid üldse teha üritada. Parimal juhul mõtlen "funny" (nagu mingi Forzelius - olen enam kui kindel, et keskmine päev Forzeliuse ajus näeb välja umbes selline: "til kek federer funny dno wut quiz") ja kõik. Siiski-siiski, tuleks ära märkida, et enamus lõpphääletusele jõudnud sarjadest on mul nägemata - eelkõige seepärast, et mul on nende osas tugevad eelarvamused kuni mõõdukas põhjendamatu viha. Näiteks "Rick and Mortyt" vihkan südamest, kuigi pole elu jooksul ühtegi selle osa näinud, aga Redditi

<Rick and Morty fännid> me oleme lihtsalt paremad inimesed, kui kõik teised, sest "Rick and Morty" vaatamine nõuab 4-kohalist IQ-d
<teised inimesed> "Rick and Morty" fännid arvavad, et nad on targad, kuigi tegelikult ei ole nad seda mitte
<teised teised inimesed> domineerin vaimselt mõlemad eelnevat grupeeringut

diskussioonid on muutunud nii väsitavaks, et see niigi puudulik huvi on nüüdseks negatiivsed pöörded võtnud. Lisakaaluks on mul "Communityst" retrospektiivis üsna pretentious "viskan kuhjaga filmiviiteid sisse, mis teeb minust nagu parema inimese, sest filmiviidetest aru saamine pole igale matsile" tooniga ebameeldiv maik tekkinud, nii ei suuda ma ka Dan Harmoni suhtes enam teab mis suurt usku üles näidata. Võimalik siiski, et eksin kõiges, aga seda pole õnneks kunagi tõestada võimalik (sest vaevalt ma kunagi "Rick and Mortyt" vaatama vaevun).

Aga läheme siis minu tänavuste nominentide juurde, millest kõigepealt tooksin välja nominentide nominendid ehk põhimõtteliselt komöödiateks liigituvad sarjad, millel veel silma peal hoian:

  • "Saturday Night Live" - Cast'i hulgas on küll üsna palju minu jaoks sümpaatseid liikmeid, aga heade sketšide ratio kipub viimasel ajal olema kuskil 1:ülejäänud, kui sedagi.

  • "Last Week Tonight with John Oliver" - Kui ma selle paar aastat tagasi avastasin, olin enam-vähem kindel, et tegu on parima asjaga, mis teleajaloos juhtunud on, sest pakkuda samaaegselt esmaklassilist huumorit JA uudiseid, tundus mulle enneolematu saavutus (jajah, tean, et tegelikult on sarnases formaadis saateid üksjagu). Praegu mõjuvad aga suurem osa sealsetest naljadest lihtsalt väsitavalt ja kõiki neid maskotte vihkan südamest (fuck off, Mr. Nutterbutter).

  • "The Good Place" - Üks minu esitatud nominentidest, kuna sellel tundus olevat kõige suurem potentsiaal lõpphääletusele jõuda. Kuigi "The Good Place"-i ma ka otseselt väga naljakaks ei pea - vähemalt selles vanas heas ROFLMAO tähenduses - siis üsna mõnusa vibe'iga sari sellegipoolest.

  • "Back" - Ja viimaks jõuame kuhugi, kus minu meelest looduslikes oludes päriselt eksisteerivat huumorit leidub - Robert Webbi ja David Mitchelli juurde. Selline kuiv must huumor töötab minu jaoks kõige paremini ja Mitchell&Webbi duo on selle harrastajatest siiani üks deliver'damavaid. "Back" küll päris "Peep Show" tasandile veel ei küündi, aga on vähemalt kuhugi teel. Ära võiks märkida ka David Mitchelli "Upstart Crow", mis on tüübilt oma üle võlli naljade ja laughtrack'iga küll rohkem briti klassikaliste sitcom'ide suunas, aga naljad on sellegipoolest tihti üsna täpsed ja teravad.

    Teemasse: Each Radiohead album described with Peep Show. Kuna ma Radioheadi kunagi eriti kuulanud ei ole, siis akuraatsust hinnata ei oska, aga tundub sellegipoolest naljakas. Soprano võib kommenteerida, kas see seda ka päriselt on (kuigi ega ma tema huumorimeelt ka 100% usalda).

Võimalik, et kõige naljakam praegu jooksev sari on hoopis "Kuuuurija", mis näeb välja nagu uuriva ajakirjanduse edukas paroodia, aga kahjuks vist pole seda. Hääle andsin "The Good Place'ile", sest vastasel juhul läheksin ilmselt bad place'i.
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018
 
Postitusi: 3827
Liitunud: 19. Aprill 2009, 19:19
Asukoht: Tallinn

Re: Aasta komöödiaseriaal 2017

PostitusPostitas Soprano » 07. Veebruar 2018, 18:34

See on raske kategooria, aga süda ütleb, et annaksin hääle Bojack Horsemanile. Lepin, et lähen selle valikuga otse Bad Place'i. Kahjuks Master of None tekitab nüüd konfliktseid tundeid Aziz Ansari süüdistuste tõttu, kuigi teine hooaeg oli super. Rick and Morty viimane hooaeg polnud nii meeldejääv, hakkab ära vajuma vms. Suurt pauku ma ei vaata.

JazZ- kirjutas:Teemasse: Each Radiohead album described with Peep Show. Kuna ma Radioheadi kunagi eriti kuulanud ei ole, siis akuraatsust hinnata ei oska, aga tundub sellegipoolest naljakas. Soprano võib kommenteerida, kas see seda ka päriselt on (kuigi ega ma tema huumorimeelt ka 100% usalda).

Võid usaldada küll, sest see oli naljakas. Kuigi ma pole nende kõiki albumeid täies pikkuses kuulanud, aga parandan selle vea koheselt, sest veel teemasse:
Tekkis suur huvi, et kas tõesti The Bends on nii deprekas jne. Muide, panin Back'i kõrva taha (ja arvuti kõvakettale), kui selle Fv'i lisasid, aga pole veel vaadanud. Kui teemaliugu edasi lasta, siis kas sa Ambassadorsi oled vaadanud?
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin
 
Postitusi: 8748
Liitunud: 06. Jaanuar 2007, 05:24

Re: Aasta komöödiaseriaal 2017

PostitusPostitas JazZ- » 07. Veebruar 2018, 19:26

Soprano kirjutas:Tekkis suur huvi, et kas tõesti The Bends on nii deprekas jne.


Lol, andsin ka pärast nende teiste videode vaatamist Radioheadi diskograafia tellimuse sisse, sest "The Bendsi" suhtes tekkis mulgi põletav huvi.

Soprano kirjutas:Muide, panin Back'i kõrva taha (ja arvuti kõvakettale), kui selle Fv'i lisasid, aga pole veel vaadanud. Kui teemaliugu edasi lasta, siis kas sa Ambassadorsi oled vaadanud?


"Ambassadorsiga" tegin kunagi algust - kui mälu ei peta, olid muljed umbes samad, mis pärast "Backi" esimest osa: tundus okei, aga mitte päris "I am ready to risk it all" tasemel (teate küll, nagu kui Garlil on hommikune vahetus, aga ta terve öö magamise asemel "iZombiet" binge'ida otsustab vms). Kuna potentsiaali põhimõtteliselt siiski oli, siis kavatsesin edasi vaadata, aga jäi lõpuks ikkagi kettale tolmu koguma ja ootab nüüd endiselt oma aega.
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018
 
Postitusi: 3827
Liitunud: 19. Aprill 2009, 19:19
Asukoht: Tallinn

Re: Aasta komöödiaseriaal 2017

PostitusPostitas Garli » 08. Veebruar 2018, 21:21

The Good Place. Santa Clarita Diet oli mu teine kandidaat. Bojack oma kahe häälega teeb veidi kurvaks, aga vähemalt ei ole The Big Bang Theory jälle võitmas.
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 3695
Liitunud: 23. Detsember 2008, 17:19

Re: Aasta komöödiaseriaal 2017

PostitusPostitas CM-Girl » 08. Veebruar 2018, 22:11

Master of None on ainus sari mida ei kavatse edasi vaadata. TBBT ainus millel rohkem kui 1 osa näinud. :irw: Kuigi viimaste hooaegadega olen maas, siis hääl sellele sarjale.

Raske oli nomineerida ühe nähtud osa põhjal. Keskendusin 2017. aastal välja tulnud sarjadele. A Series of Unfortunate Events ja Big Mouth jäid mu valikuteks.
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 4885
Liitunud: 16. Juuli 2009, 22:48
Asukoht: Paide


Mine Aasta tegijate valimine 2007-2018

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

cron