Defexer kirjutas:Missclickisin....igaljuhul hääl oleks pidanud minema Pattinsonile.
Ronet kirjutas:Nomineerisin Pattinsoni ja Rockwelli.
Soprano kirjutas:Defexer kirjutas:Missclickisin....igaljuhul hääl oleks pidanud minema Pattinsonile.
Panin muutmise võimaluse siin. Ütle, kui tehtud.
JazZ- kirjutas:purunes mu kivist süda, kui seal nutsid nii sa
Rasmus kirjutas:Nommid said Mark Hamill ("Star Wars: The Last Jedi") ja Harrison Ford ("Blade Runner 2049")
Rasmus kirjutas:JazZ- kirjutas:purunes mu kivist süda, kui seal nutsid nii sa
Need pole õiged sõnad ju?!!?!?!?
JazZ- kirjutas:Kui sa juba "Star Warsi" näitlejate kandidatuure lihtsalt sellepärast üles sead, et nad on "Star Warsi" näitlejad, siis oleksid võinud pigem Adam Driveri nomineerida - tema on vähemaltüks praeguse generatsiooni paremaidhea näitleja.
Rasmus kirjutas:Sa reaalselt väidadki, et Ford ja Hamill pole head näitlejad?
JazZ- kirjutas:Rasmus kirjutas:Sa reaalselt väidadki, et Ford ja Hamill pole head näitlejad?
Pigem väidan, et nad on oma aja ära elanud - vähemalt nendes rollides. Iroonilisel kombel oli selle sama fakti kajastamine vastavates filmides ka nende ainus ülesanne.
Ralf kirjutas:Stallone'i osatäitmine ei olnud midagi vaimustavat mu meelest... lihtsalt sümboolne või nii...
Rasmus kirjutas:Sly tegi "Creedis" sedasama, aga kuna selle filmiseeriaga on sul emotsionaalne side, oskasid ta rolli ka vastavalt hinnata.
Rasmus kirjutas:Nommin, keda tahan, pole imo teiste asi väga kommenteerida. ¯\_(ツ)_/¯
Mine Aasta tegijate valimine 2007-2018
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist