Lauluässad 3

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Lauluässad 3

PostitusPostitas Rain » 30. November 2017, 12:33

Lauluässad 3
Pitch Perfect 3 (2017)

Pärast kolledži lõpetamist on Bellade teed lahku läinud ning kohale jõudnud karm reaalsus – iseseisev elu polegi nii roosiline, kui noored naised lootsid. Leevendamaks igatsust koos olemise ja laulmise vastu võtavad preilid ette turnee Hispaaniasse, et esineda sealviibivatele USA sõduritele. Kohapeal korraldatakse aga võistlus terve plejaadi artistide vahel ning auhinnaks on ühistuur koos kuulsa räppar-produtsendi DJ Khalediga. Bellad saavad demonstreerida oma imelisi hääli, a capella laulmise võlusid ja pidada maha laululahinguid, kuid nende vastastel on lisaks lauluhäälele ka teine relv – muusikainstrumendid. Kumb jääb peale, kas hääled või pillid, selles on küsimus.

Viimasele ühisturneele lisavad ohtralt vürtsi ja särtsu kohtumised seksikate sõduritega ning Aubrey (Anna Camp) ja Paksu Amy (Rebel Wilson) plahvatuslikult keerulised isa-suhted. Filmi peakangelane Beca (Anna Kendrick) peab aga tegema ühe eriti raske valiku.

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 3667
Liitunud: 06. Märts 2008, 16:38

Re: Lauluässad 3

PostitusPostitas JazZ- » 10. Jaanuar 2018, 00:28

Ma ausalt öeldes ei tea, kas "Pitch Perfectile" on veel järgesid planeeritud ja seda guugeldama ma ka ei hakka, sest Linnar Priimägi ütles, et internetist info otsimine muudab inimesed rumalaks ja minul pole vähimatki kavatsust oma aega rumal olemisega sisustada, aga igal juhul loodan, et vastus sellele küsimusele on: "Jah, vähemalt 5!!!". Kui kinode filmiladu kannatab juba ammu keskpäraste märulite raske koorma all, siis ma ei näe mitte ühtegi põhjust, miks ei võiks paar riiulit ka originaalsusest nappivate laulufilmide jaoks eraldada. Kunagi tundus küll, et "High School Musical" (mille esimesed kaks osa meil isegi kinolevisse ei jõudnud :vihane: ) hakkab seda teed juba vaikselt sisse tallama, aga kellelgi õnnestus kogu Ashley Tisdale'i ja Lucas Grabeeli nähtud vaev üsna kiiresti mutta trampida (ilmselt Jason Stathamil, tal selline trampija nägu). Minu jaoks on meelelahutuslik absoluutselt iga kord, kui keegi filmis suu mingil põhjusel peale rääkimise avab, nii et mul pole "Pitch Perfect 3" suhtes mitte ühtegi etteheidet peale selle, et see eriti hea film polnud.

Ei tea täpselt, milles asi, aga Fat Amy mulle seekord täitsa meeldis, olgugi et temaga seotud naljad on hea maitse piirist minu meelest varasemalt alati kiirusega 240 km/h üle sõitnud. Igatahes naersin iga kord, kui ta Emilyt väga lolliks nimetas ja lisaks olid need Buffyks hakkamise stseenid ka täitsa vahvad (kuigi olen kindel, et nende taga on ka mingil viisil Jason Statham - kui laulmine ei müü, siis vägivald ikka!).

6/10 - PALUKS ROHKEM SELLISEID FILME ja vähem Jason Stathamit!!!
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018
 
Postitusi: 3827
Liitunud: 19. Aprill 2009, 19:19
Asukoht: Tallinn

Re: Lauluässad 3

PostitusPostitas Ronet » 11. Jaanuar 2018, 21:09

Oli tõepoolest tore ja keskpärane. Üllatusena tuli, et stsenaariumi kaasautoriks on Mike White ("School of Rock"), mistõttu oleks rohkem muusikat ja värki oodanud.

PS. Kas mingit suuremat nime kui DJ Khaled polnud võimalik võtta? Pool filmi mõtlesin, kas tegu on päris või fiktiivse artistiga.


6/10

Nüüd tagasi tumblrisse Beca ja Chloe fanfic gif'e vaatama!
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 5960
Liitunud: 08. November 2008, 08:40

Re: Lauluässad 3

PostitusPostitas JazZ- » 12. Jaanuar 2018, 23:40

Ronet kirjutas:PS. Kas mingit suuremat nime kui DJ Khaled polnud võimalik võtta? Pool filmi mõtlesin, kas tegu on päris või fiktiivse artistiga.


Mina olin filmi lõpuni täiesti kindel, et fiktiivsega ja kuskil keskpaigas kahtlustasin veel, et lõpuks osutub temaks see Adam Scotti doppelgänger, aga kahjuks nad nii loovad siiski ei olnud. (Õe sõnul pidi ta muidu ÜLIKÕVA tegija olema.)
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018
 
Postitusi: 3827
Liitunud: 19. Aprill 2009, 19:19
Asukoht: Tallinn


Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 68 külalist