Teine armuke

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Teine armuke

PostitusPostitas JazZ- » 30. Detsember 2017, 01:53

Teine armuke
Amant Double (L'amant double) (2017)

Kaunis noor naine Chloé, kes nõrga tervise tõttu kannatab depressiooni all, alustab psühhoteraapia sessioone kütkestava ja salapärase psühholoogi Pauli juures. Seksuaalsest energiast laetud vestlused viivad paratamatu armusuhteni ning mõned kuud hiljem kolib kõrvuni armunud Chloé oma armukesega kokku. Kuigi paarisuhte igapäevarutiin toob Chloé ellu kauaoodatud õnne, hakkab naine peagi kahtlema, kas tema armastatu on just see mees, kelleks ta teda peab. Peagi selgubki, et Paul varjab oma minevikku, kuhu kuulub ka tema identne kaksikvend Louis, kes on samuti psühhoanalüütik. Erinevalt armastavast ja hellast Paulist on Louis küüniline, sadistlik ja jalustrabavalt seksuaalselt ligitõmbav. Üha enam paranoiliseks muutuv Chloé peab terve mõistuse säilitamiseks lahendama vendade müsteeriumi. Miks varjab Paul oma venda maailma eest? Mis ammune saladus neid üheaegselt seob ja lahutab? Ja kas Paulil on üldse kaksikvend või on tegu salakavala valega, mis peab varjama mehe tumedat poolust?

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018
 
Postitusi: 3827
Liitunud: 19. Aprill 2009, 19:19
Asukoht: Tallinn

Re: Teine armuke

PostitusPostitas Aivar2 » 07. Jaanuar 2018, 00:02

Ütlen kohe ära et minnes kinno seda filmi vaatama ei seadnud ma oma ootusi kõrgeks.Ja tagantjärgi mõeldes tegin ma õieti.
Filmi algus oli ehk isegi vaadatav ning mõnevõrra isegi nauditav, kuid mida lõpu poole seda segasemaks see film läks.Ja selle nahka see film läkski.Oleks lõpp olnud selge ja loogiline, võiks öelda et tegemist on üsna normaalse filmiga.
Seksisteenid nagu ikka 95% ulatuses ainult klishee.(no mõni üksik erand ehk oli)
Meeldis filmi visuaalne pool ja prantuse keelne keskkond ning naispeaosa mänginud Marine Vacth.Meespeaosa oleks võinud ka ise mängida sest näitleja Jérémie Renieri sooritus oli niivõrd nõrk lihtsalt.
Kasutaja avatar
Aivar2
Batman alustab
Batman alustab
 
Postitusi: 92
Liitunud: 04. Mai 2016, 19:53

Re: Teine armuke

PostitusPostitas Rasmus » 07. Jaanuar 2018, 01:55

Aivar2 kirjutas:Jérémie Renieri

Kui John Travolta peaks Jeremy Rennerit tutvustama...
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 5052
Liitunud: 08. Märts 2012, 15:26
Asukoht: Honey Island Swamp

Re: Teine armuke

PostitusPostitas Ralf » 07. Jaanuar 2018, 01:57

Rasmus kirjutas:
Aivar2 kirjutas:Jérémie Renieri

Kui John Travolta peaks Jeremy Rennerit tutvustama...

Mõtlesin sama.

Plussid:
- keeleka tegemine naisele, kellel päevad
- avakaader vagiinas
- selgitus kõhuvalule

Sest ma olen PERVO!!

Aga kõik muu oli suht nõrk. Ma olen suur Brian De Palma ja eriti David Cronenbergi fänn, aga reeglina on nii, et kui keegi üritab neid jäljendada või midagi samas võtmes teha, siis pean pettuma.

Hea kunstniku- ja operaatoritöö muidugi küll. Lihtsalt lugu osutus kesiseks - liiga palju keskenduti hämastele minevikusündmustele ja lõpplahendus oli eriti jama.

Ühtlasi ärritas, et see film kujutas psühhiaatreid täiesti õudses valguses.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)

Re: Teine armuke

PostitusPostitas JazZ- » 10. Jaanuar 2018, 00:59

Peaks koostama petitsiooni, et François Ozon oma filmidesse Marine Vacthi asemel vahelduseks ka kellegi teise seksima palkaks, olen ta võimeid (ja nende piire) juba küllalt näinud. Mis filmi puutub, siis mulle see rusuv pornograafia (või "New French Extremism", nagu Wiki arvab) vist lihtsalt väga hästi ei istu, sest sama suunda esindava Gaspar Noé filmid kipuvad ka üsna külmaks jätma - selles "tahaks pärast kinosaalist väljumist peoga antidepressante neelata, et maailm natukenegi vähem kõleda paigana tunduks" kui "ei läinud korda" tähenduses siis. Mul ei ole etteheiteid niivõrd filmi sisule kuivõrd sellele, et oma filmiga kellestki kogu elurõõm nagu dementor välja imeda tundub lihtsalt heade viisakusnormidega kerges vastuolus, aga kuidas arvad, François. Igal juhul on pisut naljakas, et "Teine armuke" Artises Eesti Naise filmiõhtu raames linastus, sest minu meelest oli see tunduvalt võikam kui keskmine kinolevi õudusfilm, aga no tore, et ühiskond lõpuks aru hakkab saama, et naised ihkavad juustuste romcom'ide asemel oma õhtusse verd, vägistamist ja kerget peapööritust. Muidu meenutas film mulle kohati Richard Ayoade "The Double"-it, aga ma ei oska öelda, kas sellel paralleelil peale teisikute motiivi, sarnase värvigamma ja kergelt segase teemaliini ka mingit sügavamat tagapõhja on.

Ralf kirjutas:Ühtlasi ärritas, et see film kujutas psühhiaatreid täiesti õudses valguses.


Olen täiesti nõus, veel õudsemaks tegi selle valguse tõsiasi, et see muutis ühe nendest psühhiaatritest Joltiga ebamugavalt sarnaseks.

5/10
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018
 
Postitusi: 3827
Liitunud: 19. Aprill 2009, 19:19
Asukoht: Tallinn


Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 67 külalist