Rohelised kassid

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Rohelised kassid

PostitusPostitas JazZ- » 25. Detsember 2017, 20:46

Rohelised kassid
Green Cats (2017)

Peategelased - kaks vana pätti Markus (Tõnu Kark) ja Eduard (Sergei Makovetsky), kes on enamuse oma elust trellide taga veetnud, saavad lõppude lõpuks vabadusse. Maailm on muutunud aga meeste pikaaegsed unistused ja plaanid sunnivad neid kiiresti kohanema. Kuid kõik nendega toimuv, uus reaalsus, takistused ja absurdselt koomilised situatsioonid, millesse nad satuvad, pööravad nende illusioonid pea peale. Neid pole kellelegi vaja, nad "rikuvad kõikjal pildi ära" ning ei kohane ühiskonna normidega. Nad on üleliigsed.

Pääsedes vabadusse lepivad sõbrad kokku, et kohtuvad nädala pärast hotellis, kuid enne on vaja kokku sõlmida kõik isiklikud lahtised otsad.

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018
 
Postitusi: 3827
Liitunud: 19. Aprill 2009, 19:19
Asukoht: Tallinn

Re: Rohelised kassid

PostitusPostitas Rasmus » 07. Jaanuar 2018, 03:40

Iseenesest muhe film, aga fookust napib. Olen nõus, et EKRE on halb, aga säärased poolsuvaliselt pillutud ajakohased avaldused vanandavad filme kole kiiresti. Mis on veidi jama, sest "Mida need mustad siin teevad?" - "Lõimuvad!" dialoog on ilmselt filmi naljakaim moment. Isegi ei saanud täpselt pihta, kas film on kergelt rassistlik või lihtsalt #TeamLinnar ja oma väljendusviisis pohhuistlik. Miks seda Tartu kaklust sinna lõppu veel vaja toppida oli ‒ filmid peaks ju ühiskonda peegeldama, mitte seda kopeerima!? Mait Malmsten ja Kirill! Pilt Ma ju tean isegi, et Tallinn on lahe linn ‒ ei ole vaja seda pidevalt meelde tuletada! Peategelased on ikka aeg-ajalt üsna nõmedad.

Vabandage, et mu postitus on veidi disjointed. Filmi pealkiri on millegipärast "Rohelised kassid". Pilt
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 5052
Liitunud: 08. Märts 2012, 15:26
Asukoht: Honey Island Swamp


Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 47 külalist