Solo: Tähesõdade lugu

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Solo: Tähesõdade lugu

PostitusPostitas Rasmus » 12. Detsember 2017, 15:18

Solo: Tähesõdade lugu
Solo: A Star Wars Story (2018)

Astuge legendaarse kosmoselaeva Millennium Falcon pardale ja rännake kaugesse, kaugesse galaktikasse. "Solo: Tähesõdade lugu" on kaelamurdvas tempos kosmoseseiklus, mille peategelaseks galaktika armastatuim lindprii Han Solo (Alden Ehrenreich). Läbi eluohtlike vahejuhtumite galaktika kriminaalses allmaailmas kohtab Han oma tulevast paremat kätt Chewbaccat (Joonas Suotamo) ning kurikuulsat mängurit nimega Lando Calrissian (Donald Glover).

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 5052
Liitunud: 08. Märts 2012, 15:26
Asukoht: Honey Island Swamp

Re: Solo: Tähesõdade lugu

PostitusPostitas Rasmus » 25. Mai 2018, 01:05

Mu esimesed sõnad pärast filmi lõppu:
Spoiler :
"Ma hakkan nutma, see oli nii halb, mida v****!?"
Shame.
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 5052
Liitunud: 08. Märts 2012, 15:26
Asukoht: Honey Island Swamp

8/10

PostitusPostitas Ralf » 25. Mai 2018, 12:27

Iseasi, kas idee seda filmi teha oli üldse mõttekas, aga ma küll nautisin oodatust palju rohkem, vahelduseks selline kergemeelsem ja lennukam toon läks hästi kaubaks. Ühtlasi mõjus tervitatava vaheldusena see, et peategelasteks lindpriid või lausa täiskohaga kriminaalid ning miljöö pigem depressiivne. Ja hea näha lõpuks "Star Warsi" filmi, mis ei ürita igal sammul vägisi "ha-ha" naljakas olla ja fan service'it teha. Selliseid nõmedusi nagu porgid seekord ei näe. Jah, lugu kokkuvõttes üsnagi marginaalne, tegemist suvalise kosmilise röövifilmiga, aga jällegi - rõõmustas, et ma ei pidanud seekord ajusid pingutama, et kes need tegelased nüüd olidki ja kuidas nad sellesse narratiivi kuuluvad. Tegevustik liigub energilise tempoga, ei raisata aega uimastele dramaatilistele hetkedele, et saaksime nutta kellegi pärast, kellest nagunii ei ole hoolinud. "Solo" seisab mõnusalt eraldi ja seiklus tõmbab kergesti kaasa, kui ei ole "Star Warsi" fänn. Alden Ehrenreich mingit Oscari-väärilist etteastet ei tee, ta pole kindlasti Harrison Ford, aga mind see kutt ei võõristanud, suutsin omaks võtta, et ta on noor Han Solo ja leppisin temaga otsekohe. Üleüldse kogu cast meeldis väga, peaosatäitjad sobitusid kenasti omavahel. Donald Glover noore Lando Calrissianina osutus eriti sümpaatseks ja Paul Bettany oli suurepärane valik armilise limuka rolli. (Y) Ron Howard sai väga kenasti hakkama mu meelest, erilist kvaliteedilangust ma ei tundnud. Tõsi on, et kogu filmiseeria kontekstis midagi olulist korda ei saadeta, kuid mõnus oli näha "Star Warsi", mis toimib lihtsalt niisama lõbusa ulmekana.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)

Re: Solo: Tähesõdade lugu

PostitusPostitas Rasmus » 28. Mai 2018, 20:09

Ei nõustu Ralfiga. Minu arvustus
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 5052
Liitunud: 08. Märts 2012, 15:26
Asukoht: Honey Island Swamp

Re: Solo: Tähesõdade lugu

PostitusPostitas JazZ- » 29. Mai 2018, 00:23

Rasmus kirjutas:Minu arvustus


Ma tõsiselt vihkan neid foorumiväliste arvustuste linke rohkem kui midagi muud siin maailmas ja selle postituse põhiteemat arvesse võttes ütleb see juba üsna palju. Igatahes enne kui tulete siia jälle oma "Must Isand on räigelt busy ja ei jõua copy-pastet teha" linke jagama, võiksite mõelda, et

a) lingid pole igavesed, Filmiveeb on. Surnud blogiviidete kogus on juba praegu kirjeldamatult kõrge (RIP yourhairsmellsterrific ja citizenforza) ning kui keegi tahaks tänapäeval teada, kas Garli julges pärast "Shutteri" vaatamist hambaid pesema minna või mitte, siis ei saaks ta seda IIAL teada.

b) keegi ei viitsi teie linke avada, sest juba fv teema lahti klikkimine oli vaevarikas, sellele lisaks veel pool minutit mingi uue lehe pop-up reklaame kinni vajutada pole sageli lihtsalt tiheda graafikuga foorumlaste aega väärt.

c) foorumiarvustused, mis 280 tähemärgi piiri ületavad, saab aja (ja tahte) puudumisel vähemalt kiiresti silmadega üle scrollida, et kindlaks teha, kas jutt sisaldab mingit potentsiaalselt väärtuslikku infot, aga punktis b) kirjeldatud õuduste läbi tegemise järel on kõigi huvi teie arvamuse osas ammu kadunud.

d) need ei aita iial mingit diskussiooni tekitada, sest b).

e) mu vererõhk tõuseb neid nähes iga kord 100 mm Hg, nii et mu varajane surm jääks ainult teie südametunnistusele.


Teemasse: Film "Solo: Tähesõdalase lugu" mulle (erinevalt linkidest) korda ei lähe.
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018
 
Postitusi: 3827
Liitunud: 19. Aprill 2009, 19:19
Asukoht: Tallinn

Re: Solo: Tähesõdade lugu

PostitusPostitas Ronet » 24. Veebruar 2019, 15:01

Kuulge, see oli ju täitsa mõnus kosmosevestern. Hästi jälgitav lugu, mis ei üritanud üle oma varju hüpata. Meenutas olemuselt neid Sean Patrick Flaneryga noore Indiana Jonesi seiklusi. Ainult Chewie ja Hani bromancele oleks võinud veidi rohkem rõhku panna.

Parem kui The Last Jedi. Vaataksin hea meelega ka järgmist osa, mida ilmselt selle kassaeduga oodata ei tasu.

7/10
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 5960
Liitunud: 08. November 2008, 08:40


Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 71 külalist

cron