Ma olen üldiselt see, kes ärgitab inimesi mitte ärrituma õudusfilmitegelaste rumaluse peale, kuna "sa ju ei tea, kuidas sa ise sellises olukorras käituksid", aga ma tean väga kindlalt, et ma EI LONGIKS MÖÖDA HOOVI RINGI, SAMAL AJAL KUI PÜSSIGA MÕRVAR MIND TAGA AJAB!!!
Nojah, natuke andis juurde, et peategelase (ehk essentsiaalselt final girli) perekonnanimi oli Strodensky, mida ta sujuvalt Strode'iks lühendas

, aga ära mängi oma õnnega, filmiraisk, üks "Halloweeni" reference sind juba nii naljalt ei päästa! Algul tundus päris vahva, et tegemist nii puhtakujulise 80ndate lõikumisfilmiga on (kui kogu kultuuriline
pask taust välja jätta), aga kui aru sain, et maha pole viksitud mitte ainult vorm (= loomingulised surmad), vaid ka tolleaegsete õudukate igasugune loogika eiramine, sitt näitlemine ja aeg-ajalt lausa puhtakujuline idiootsus, haarasin peast ja võitlesin peavaluga nagu Garli oma esimesel vabal päeval. Alustades sellest, et 20ndates peategelane ei näinud välja päevagi noorem kui mu ema (ja vastupidiselt üldlevinud arvamusele ei ole ma enam päris 5-aastane), lõpetades näiteks sellega, et
Närvi ajab, noh! Ma saan aru, et taheti 80ndate stiilis õudukat teha, aga ega see mingi "Hatchet" ole, et tolle aja rumalusi spoofida. Ikkagi tõsine film ja see slasheri aspekt on ainult backdrop põhjapanevamale sõnumile. Nii et ei aita sugugi kaasa, et tegelased täielikud debiilikud on. Ainuke tüüp, kes vähegi sümpaatne oli, oli see kanepivanamees.
Aga kui te tõesti tahate näidata, kuidas peategelane napilt legaalsele süütukesele kutile kanepit peale surub, siis vabandust väga, aga ärge fucking lootkegi, et ma talle pärast kaasa hakkan tundma. Või miks üldse kaasa tundma, kui ta isegi ei saa viga ‒ SEE, ET SU SÄRK ON VERINE, EI TÄHENDA, ET SA OLEKSID HAAVATUD!!! Ja noh, kui tahta detailidesse minna, siis neid tardsusi jagub küll ja veel: kuidas nuga haavast välja tõmmata, kuidas mingi täiesti tömbi esemega kedagi pussitada, kui hästi noad lennata oskavad jnejne. Also, kui keegi tapjat kohe ära ei arvanud, siis tasuks ilmselt... ee, rohkem filme vaadata?
Kindlasti kõige rumalam film, mida ma PÖFFil olen näinud. Enamasti on PÖFFil vähemalt kunstiline sitt ‒ no selline, et saad aru, et ongi tahetud täpselt sellist filmi teha. See on lihtsalt kogemata väga tardilt välja kukkunud.
Aga üldiselt mulle meeldis. Lahe idee, parajalt meelelahutuslik ja noh, ikkagi slasher! Vist isegi kõige 80ndatelikum uus slasher, mida ma näinud olen.
4/10